Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti sírtatok már nő miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka?2013. júl. 28. 15:11
1/7 anonim válasza:
reménytelen szerelem vagy vmi ilyesmi..:/
3/7 anonim válasza:
utoljára 12 évesen sírtam, azóta egyáltalán nem.
4/7 anonim válasza:
valamiért én se sírok már annyira, nem tudom miért. De nem, nem az hajt, hogy áráááággghh nem sírhatok én férfi vagyok!!
egyszerűen talán már nem érint meg úgy semmi, vagy kőszívem lett, valami, az oroszlán királyon például sírtam :3 amikor Kovu és Kiara kibékítik a két oldalt.
5/7 anonim válasza:
Igen, pont ma! Csúnyán összevesztünk.
6/7 anonim válasza:
Ja, amikor 6 év után szakítottam a nőmmel, akkor sírtam, de lehet azért, mert ő is. :D
7/7 anonim válasza:
Igen,egyszer,kb 6 éve..amikor elbucsúztúnk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!