Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak, ti mikor viselkednétek így a volt barátnőtökkel?
a volt barátommal 4 hónapja szakítottunk. Ő kért utána, hogy ne beszéljünk egymással meg semmi. Ennek ellenére mindig felbukkant kb másfél hónapon át azokban a bulikban, ahol én, közös ismerősök révén. írt féltékeny smst is, meg sűrűn kérdezget arról a srácról, akire midig is féltékeny volt. bulikban keresi a társaságom, van, hogy átkarol, valahogy mindig hozzámér, ugyanakkor hangoztatja, hogy nagyon jó szinglinek lenni, úgy mesél arról, hogy du# meg más lányt, mintha a legjobb barátja lennék, és múltkor közölte, hogy soha nem hiányoztam neki szakítás után. ja, és én szakítottam vele, de mindenkinek úgy meséli, hogy ő velem, sőt, még velem is közölte, hogy ő dobott engem. ugyanakkor néha látom, hogy óvatlan pillanatban néz és valahogy érzem a tekintetén, hogy érez még irántam. de volt, hogy csak úgy kimondtam a nevét, és bunkón kérdezte, hogy "mi van, ugye nem akarsz megint összejönni?"
aztán eltelt egy kis idő és most meg majdnem naponta írogat, hogy mizujs, vagy valamilyen indokkal ír, most egész normális.
A leírtakból következtetve szerintem ő nagyon szeretett téged, de kissé gyerekes és büszke...
Szerintem alaposan a lelkébe gázolhattál, amikor szakítottál vele, azzal, hogy azt mondja, h ő szakított veled, a büszkeségén esett csorbát próbálhatja kiköszörülni... Persze, azt mondja, hogy ne érintkezzetek egymással mert ugye ő szakított veled, tehát ő már nem kíváncsi rád, ugyan akkor mégis szerete, ezért keresi a társaságodat, és talán próbál féltékennyé tenni, lehet, hogy újra akarja kezdeni, de ez szerintem eléggé gyerekes, éretlen viselkedés, ahogy leírtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!