Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk/srácok! Ha ott van a lehetőség, hogy elmond mit akarsz, mik a szándékaid azzal a lánnyal, akihez több hónapja próbálsz közel kerülni, akkor miért nem mondod el!?
Figyelt kérdés
Csak állt és Nézett közben mosolygott és össze-vissza hordott mindent aztán többszöri rákérdezés után azt mondta nincs szándéka. Akkor miért nem hagyott békén, miért kezdett ki velem,miért néz,mosolyog rám,miért mondta,hogy tetszem neki,és hogy szokott rám gondolni,miért fogdosta a kezem,miért akart talizna és miért csókolt meg ha nem akar semmit? Én ha vkitől nem akarok semmit nem csókolom meg meg ilyenek! Vagy azt hitte ez vicc?! Szórakozott?
28 éves.
2013. júl. 26. 13:42
1/13 ASOT válasza:
lehet h szórakozott vagy talált jobbat, de kérdezd meg
2/13 anonim válasza:
Nem szokás egy nőnek a szemébe mondani, hogy meg akarjuk dugni. Pl akár ez is lehet ok.
3/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem és csak állt és Nézett közben mosolygott és össze-vissza hordott mindent aztán többszöri rákérdezés után azt mondta nincs szándéka.
2013. júl. 26. 13:54
4/13 anonim válasza:
lehet félt ? vagy csak izgult ?
5/13 A kérdező kommentje:
Ezt szeretném én is megtudni. Vagy lehet,hogy csak eddig szimplán szórakozott.
2013. júl. 27. 12:34
6/13 anonim válasza:
az hogy mosojgott az nem jelent semmit....pl:ha én rámosojgok anyámra az nem azt jelenti hogy szerelmes vagyok belé
7/13 A kérdező kommentje:
Gondolom te nem csókolózol anyáddal? Vagy igen?
2013. júl. 27. 15:42
10/13 A kérdező kommentje:
Na látod. Ő viszont csókolózott velem.
2013. aug. 1. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!