Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik filmeken sírtátok már...

Melyik filmeken sírtátok már el magatokat? (Fiúk, férfiak válaszát várom.

Figyelt kérdés
Elég nagy filmrajongó vagyok, ebből kifolyólag sok filmet láttam már, de még egy sem ért el nálam olyan hatást, aminek következtében, sírtam, zokogtam volna. Persze olyan már többször is volt, hogy egy-két könnycsepp kifolyt, de igazi sírás még nem volt. Azért kértem, hogy fiúk, férfiak válaszoljanak, mert én is fiú vagyok.
2012. dec. 8. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Túl sok ilyen van. Nekem. De én már csak ilyen vagyok.

Üdv: Egy félőrült srác.

2012. dec. 8. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Én filmeken nem tudok sírni...Max olyan hatást vált ki de nem cry....

Én egyedül animén tudok cry de az is "csak 1-2könny"

2012. dec. 9. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Amióta kiléptem a gyerekkorból azóta nem igazán emlékszek olyan filmre amin sírtam volna, de talán valami igaz történeten alapuló nagyon tragikus kimenetelű film lehet megkönnyeztetne, de amúgy nem vagyok érzékeny típus.
2012. dec. 9. 01:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Két film van, amelyeken a végén mindig meghatódom, az egyik az Országúton c. olasz a másik a Szerelem c. magyar film.
2012. dec. 9. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:

A bakancslista.

18/f

2012. dec. 9. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
A yeti bosszúja című filmen sírtam. Egyszerűen képtelenség kibírni könnyek nélkül, annyira rossz.
2012. dec. 9. 10:17
 7/7 anonim válasza:
Alien 3
2012. dec. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!