Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

14/F vagyok és egy szintén 14 éves barátnőm van. A haverjaim folyton azzal szívatnak hogy ő mekkora egy k*rva, meg ilyenek. És amikor megkérdezem, hogy miért (mert egyáltalán nem viselkedik úgy) azt mondják, hogy ők már régebb óta ismerik, de többet nem hajlandóak elmondani.

Lehet hogy csak irigykednek, vagy mi? Mondjuk a haverjaim közül is soknak van barátja. Ezért nem fogok vele szakítani meg ilyesmik, de érdekel, hogy miért csinálhatják.

2009. okt. 23. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mert irigykednek h a szép barátnőd veled jár nem velük!!
2009. okt. 23. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Ismerős helyzet, csak én a lánnyal nem jutottam el a kapcsolatig, hamar rájöttem magamtól is, hogy tényleg k-rva.

Félig-meddig irigység, meg igazság. Szerintem.

2009. okt. 23. 12:58
 3/6 anonim válasza:

1. 14 évesen mással kellene foglalkozni!

2. A lányok hamarabb érnek, mint a fiúk (agyilag is)

3. Nem feltétlen qrvaság a lány részéről, mindinkább kíváncsiság

A qrva definíciója a pénzért szexuális szolgáltatás

14 éves lány idősebb fiúkra fog rámenni előbb utóbb

kérdésedre a válaszom igen irígykednek, és egyébként is, nagyon fiatal vagy még, biztos, hogy nem ő az "igazi" számodra, úgyhogy csak élvezd az elétet! ;)

2009. okt. 25. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy a lányok hamarabb érnek ez enny oltári nagy b*aromság.... ezt pár idióta találta ki és egyáltalán nincs így, szerintem ez emberfüggő dolog van aki már 14 évesen is érett és lehet az fiú..........
2009. okt. 25. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen ezért van tele a napis*zar sunákkal:)
2009. okt. 25. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy pedagógus ismerősöm szerint egy ideig igaz, hogy a lányok előbb érnek mint a fiúk, de aztán már nem. A fiúk kb 18 éves korukra megelőzik ilyen szinten a lányokat (főleg értelmi szinten), mert a lányokat sokkal jobban érdekli hogy xy-nak hogy tetszik, ill. mekkora a melle, ill. napi 3+ órát tölt fodrásznál/kozmetikusnál, minthogy értelmes legyen. Vagyis elhulyulnek... ( tisztelet a kivételnek! )

A 14 éves barátnődre szerintem nem véletlenül mondják, hogy k.rva. A legtöbb lány manapság sajnos próbál minden téren így viselkedni, és ennek nem feltétlenül van jó vége, hiszen a végén tényleg az lesz... A fiúk már 14 évesen is észreveszik az ilyet. ( én 10 évig jártam egy osztályba egy lánnyal, akit minden fiú k.rvának tartott, és a végén kiderült, hogy bizony igaz )

2009. okt. 25. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!