Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök nem lenne túl beszédes?

Figyelt kérdés

én elég ilyen csendesebb vagyok és néha már engem is zavar h felhív a barátom akivel jelenleg távkapcsolatban élünk és nem nagyon tudok neki mit mondani én velem nem történik semmi érdekes munkába járok utána meg haza ennyi nem tudok neki semmi újat és érdekeset mondani :/

21L

2013. júl. 27. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én is csendes voltam világéletemben már 24 vagyok, és a barátom pont olyan akinek be nem áll a szája, de a pasiddal csak tudsz akármiről dumálni:D
2013. júl. 27. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!