Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök nem lenne túl beszédes?
én elég ilyen csendesebb vagyok és néha már engem is zavar h felhív a barátom akivel jelenleg távkapcsolatban élünk és nem nagyon tudok neki mit mondani én velem nem történik semmi érdekes munkába járok utána meg haza ennyi nem tudok neki semmi újat és érdekeset mondani :/
21L
mondjuk ezzel nálunk sincs gond mert ő annyit tud beszélni hogy győzzem hallgatni :D de egyszer elmentünk az ő haverjaihoz akkor mutatott be nekik és hát ott sem voltam valami beszédes meg hát olyan emberkékről beszéltek akiket én nem ismerek :/
kedves második mivel tudnád feloldani???
2. vagyok megint, hát kérezőcsaj, első sorban a törődés, faggatás, önbizalmad növelése, és egy idő után(tapasztalat) meg tudok rólad minden régebbi dolgot, ami történt veled, a legjobbakat, és a legrosszabbakat is.
Ez úgy... 2 év ha sűrűn találkozunk.
Aztán még mindíg vannak a jövőbeli tervek, a vágyak, az álmok, és minden, ami lehet a jövőben még, ez úgy 1 év, aztán már szinte teljesen ismerlek és jobban szeretjük egymást, mint valaha.
Na persze ez el-vissza játszik, a megismerés.
Én így csináltam, és veled is így teném, vagy bárki mással, aki hasonló természet.
Na persze én nagyon kíváncsi természetű vagyok, és akarom a másikat teljesen ismerni, és úgy szeretni. A pasid lehet nem ilyen, így nem tudom... Neki kéne valamit tenni, ha zavarja a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!