Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavarna ha a barátnőtök nem lenne túl beszédes?

Figyelt kérdés

én elég ilyen csendesebb vagyok és néha már engem is zavar h felhív a barátom akivel jelenleg távkapcsolatban élünk és nem nagyon tudok neki mit mondani én velem nem történik semmi érdekes munkába járok utána meg haza ennyi nem tudok neki semmi újat és érdekeset mondani :/

21L

2013. júl. 27. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mivel nekem be nem áll gondoltam már rá milyen jó lehet
2013. júl. 27. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, de fel tudnám oldani a dolgot, nálad is.
2013. júl. 27. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele, mint az első. Imádok beszélni! Ha ilyen barátnőm lenne, végre valaki hallgatná a hülyeségeimet egész nap! :D
2013. júl. 27. 18:19
 4/11 A kérdező kommentje:

mondjuk ezzel nálunk sincs gond mert ő annyit tud beszélni hogy győzzem hallgatni :D de egyszer elmentünk az ő haverjaihoz akkor mutatott be nekik és hát ott sem voltam valami beszédes meg hát olyan emberkékről beszéltek akiket én nem ismerek :/

kedves második mivel tudnád feloldani???

2013. júl. 27. 18:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Néma bob
2013. júl. 27. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok, engem is érdekelne, hogy lehetne ezt feloldani?
2013. júl. 27. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. 20/F
2013. júl. 27. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Idegenek előtt valószínűleg nem leszel túl beszédes sose. Én sem tudok velük rendesen beszélgetni, csak olyanokkal akiket jól ismerek és akikkel nagyon jóban vagyok. Családtagokon kívül eddig 2 ilyen ember volt. Érdekeset - legalábbis ami számomra az - mondjuk tudnék mondani, de ki tudja az a másiknak is érdekes-e? A többségnek úgy vettem észre, nem az az érdekes ami nekem az.
2013. júl. 27. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint, hát kérezőcsaj, első sorban a törődés, faggatás, önbizalmad növelése, és egy idő után(tapasztalat) meg tudok rólad minden régebbi dolgot, ami történt veled, a legjobbakat, és a legrosszabbakat is.

Ez úgy... 2 év ha sűrűn találkozunk.

Aztán még mindíg vannak a jövőbeli tervek, a vágyak, az álmok, és minden, ami lehet a jövőben még, ez úgy 1 év, aztán már szinte teljesen ismerlek és jobban szeretjük egymást, mint valaha.

Na persze ez el-vissza játszik, a megismerés.

Én így csináltam, és veled is így teném, vagy bárki mással, aki hasonló természet.

Na persze én nagyon kíváncsi természetű vagyok, és akarom a másikat teljesen ismerni, és úgy szeretni. A pasid lehet nem ilyen, így nem tudom... Neki kéne valamit tenni, ha zavarja a dolog.

2013. júl. 27. 19:12
 10/11 A kérdező kommentje:
azt nem tudom h őt zavarja e még nem szólt erről a dologról semmit...hát igen ő mindig elmondja h egész nap mit csinált kérdez engem is de én mit mondjak neki h mentem munkaba meg hazajöttem ennyi nem történt semmi érdekes csak a szokásos
2013. júl. 27. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!