Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy zajlik egy vitatkozás, összeveszés, veszekedés? Normális válaszért jutalom jár!

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy

1. legtöbbször ki/mi miatt vesztek össze? vagy ha nem is legtöbbször, min vitatkoztok?

2. melyik fél "kezdeményezi" a vitákat?

3. ki kér hamarabb bocsánatot? Az aki megbántotta a másikat? vagy akiben nagyobb a szeretet és utál összeveszve lenni?

4.békülés után milyen a kapcsolatotok? olyan mintha semmi nem történt volna? esetleg jobb?? vagy rosszabb?

Férfiak és nők válaszát egyaránt várom. Csak kíváncsi vagyok másoknál ez, hogy zajlik. Persze mindenkinek megy a zöld kéz, aki normális választ ad :)

2013. júl. 27. 09:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 17 vagyok ő 24, 8 hónapja vagyunk együtt.

Legtöbször azon veszünk össze, hogy nem megyünk soha sehova és, hogy ritkán van pénze. (mert hazaadja mindig) Nálunk nem úgy megy a vita, hogy ordítunk, csúnya szavakat vágunk egymás fejéhez. Általában én kezdem, én mondok neki csúnya dolgokat, arról, hogy milyen szerencsétlen, ez meg emiatt. Ezzel nagyon megtudom bántanai. Miután lenyugszom, mindig megbeszéljük a dolgokat, ő nem ideges, csak nagyon megbántott ilyenkor. Mindig én kérek bocsánatot hamarabb, főleg amikor látom, hogy tényleg nem tehet arról ami. Sokszor előbb beszélek mint kéne. Miután kibékülünk ő az első aki másnap keres. Ekkor én inkább elbújnék szégyenemben, de aztán minden ugyanolyan mint előtte.

17/L

2013. aug. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!