Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a barátnőmmel, nagyon. Mivel tudnám kiengesztelni?!
Tegnap szülinapi buliba voltam hivatalos. Elengedett de nem jó szívvel, hisz ismeri a haveri társaságom. Italoztunk ugyebár. Barátnőmmel megbeszéltük, hogy hívom, amint hazaértem, amit olyan 9 óra magasságára terveztem. (délután 2 kor kezdtük a bulit)
11 óra volt, mikor is csörgetett. Beszéltünk, és már nem is tudom miért, vagy hogy de megint egy iylne kis dologból, hogy nem hívtam, egy hatalmas összeveszés lett.
Én ugye büszke ember vagyok, és nem osztom meg másokkal a problémáim, hanem egyedül probalogoldani őket. Nos ez neki nemtetszett, és kérdőre vont hogy akkro miért vagyunk együtt, ha semmit se mondok el neki. Hiába mentegetőztem, hogy én azért nem traktálom a dolgaimmal, hogy ne agyaljon ő is ezen annyit, elég ha nekem sz*r, neki mér legyen az. De hajthatatlan volt, hogy miért nem osztom emg vele a problémáimat....
Ez kb 2 órán keresztüli telefonos bezsélgetés volt.
Egyszer rám si csapta a telefont. (sosem csinált még iylet) Mindketten makacsok, és büszkék vagyunk.
Még tegnap hajnalban írtam neki smsben egy verses költeményt, hogy neharagudjon meg iylenek. Ma reggel pedig, egy komoly hangvételű smst hogy nézze el hogy f*rok voltam. Elég rosz dolgok is felszinre jöttek a vitában.
Ugyvolt hogy holnap jön hozzám. Tegnap a vita havében mondtma neki, hogy azért nemkell lejönni h megint sz*rul erezd magad, meg stb stb...egészbiztos hogy nagyonrosszul esett neki...:/
Paprikás hangulatba tettük le a telefont, annyit mondott, hogy hagyjam most békén kicsit.
Az a baj velem, hogy ilyenkor jövök is rá, hogy mit veszíthetek. Nemvagyok egy mintapasi...sok kis hülyeségem van, elhiszem ha besokallt.
Szeretem. Nagyon. csak kérdés hogy ő mit érez...:/
Köszi aki végigolvassa, s ír pár szót.
20/L
22/F
Távkapcsolat picit több mint 1 éve vagyunk együtt
Önmagában az, hogy egy buli hevében elfelejtetted hívni...Én ezen biztos nem akadnék ki, örülnék, hogy jól érzi magát a párom.
Viszont az más kérdés, hogy nem osztod meg vele a problémáidat. Mondjuk ez így nem túl sok információ, de a rossz kommunikáció egy kapcsolatban nem vezet sok jóra.
én nem látom hogy mindez olyan hűha dolog lenne amiért hisztizni kéne.
de hát a puncival a nyávogás is együtt jár amolyan tipikus kompromisszum-szitu
Ezen kiakadni... pfff, megvan a véleményem.
Későbbi hívás - valóban nagy tragédia... jó, ha attól fél, hogy baj van, úgy érthető, ám nem kell aztán felkapni a vizet. Ember vagy, hibázhatsz.
Alapból "elenged" egy szülinapi buliba. Mi az, hogy elenged? Hát, bakker, kijelented, hogy mész és ennyi - vagy ez csak nálam alap, ha barátom a barátaival akar lenni, menjen nélkülem is, engedélykérés nélkül?
A problémamegosztásról annyit, hogy valahol igazad van, amiért nem akarod traktálni - hisz ha nem tud segíteni, akkor... jó, tudja, ám őt is elkedvetleníted (saját tapasztalatból indultam ki).
Kicsit hisztérikának tűnik a csaj, olyannak, aki jó dolgában nem tudja, mit tegyen. Sokunknak százszor nagyobb problémáink vannak.
Szerintem nem azon kellene kiakadnia mindenkinek, hogy a csaj egy hisztérika, mert simán meg lehet érteni őt is. Valószínűleg szereti a barátját, és mivel távkapcsolat van érthető ha fél, hogy elveszíti. Tapasztalatból írom, mert nálunk is ez a helyzet.
Nem azon akadt ki, hogy elment bulizni.. hanem hogy nem hívta. Ez meg már a te hibád, mert elég lett volna felhívnod kb. 5 percre és csak annyit mondani hogy jól érzed magad, minden rendben van, kicsit tovább tart a buli és majd később beszéltek. (meg hozzá kellett volna tenni hogy szereted:))
És még annyit, hogy mindenféleképpen találkozzatok holnap! Mert csak azután lesz minden jobb..
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
nem hívtam fel még. a 2 sms ment el amit írtam is a kérdésbe.
eddig nem reagált semmit sem, ha estig ez nem változik, akkor felhívom.
viszont ha kinyomja, és vagy fel sem veszi a telefont, akkor nemfogom keresni néhány napig...hátha csitul picit.
felhívtam.
totál semleges volt. utálom mikor ilyen velem, tulajdonképpen csak szavakban válaszolt mindnere.
félek, hogy elveszítem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!