Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mivel tudnám rávenni, hogy mégse tegye fel?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt szakitottam a pasimmal és megfenyegetett , hogy ha nem fejezem be a mistózást (veszekedtem vele , amiért megmondtam , hogy maradjunk csak barátok ) akkor felrak rólam egy képet amelyiken éppen cigizek. Kb 5 hónapja cigizem , de nem folyamatosan , csak ritkán , mikor haveroknak van.
Mit tudnék tenni ellen?ha a szüleim rájönnek megölnek!
2013. júl. 26. 23:24
11/14 anonim válasza:
Tegye fel, ha ebben engedsz, lesznek újabb kívánságai.
Amúgy meg hova teszi?
És a szüleid miért fogják ott látni?
12/14 anonim válasza:
Vállald fel a cigit! Egyrészt ez a kisebbik rossz, másrészt tudtad, hogy tilosban jársz a bagóval.
13/14 A kérdező kommentje:
Facebookra akarja feltenni..
2013. júl. 27. 00:13
14/14 anonim válasza:
Örülj neki hogy csak cigizel rajta és nem vagy mondjuk épp meztelen rajta... amúgy a szüleidnek bekamuzhatod azt h csak a kép erejéig volt a kezedben viccből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!