Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
Nagyon elegem van már a nőkből. Nem vagyok egy sértődős fajta, legalábbis nem mutatom ki, ha érzem, hogy nem akart megbántani az illető, de egyszerűen már beledöglök ebbe.
Mindegyik csak kibeszéli a barátját, hogy mekkora egy pancser, mennyire bunkó, illetlen, pofátlan, férfiatlan, nem segít neki, mindenen hisztizik, stb engem viszont egyik sem venne ám észre. Nem, persze én sem vagyok tökéletes, de sosem viselkednék úgy, mint a párjuk. Udvarias vagyok, kész vagyok megbeszélni a nézeteltéréseket, türelmes vagyok, mindig igyekeznék apróságokkal is kifejezni a szeretetem (virág, csoki stb). Most akinek volt annyi energiája ezen a forró péntek estén, hogy idáig eljusson az olvasásban, az biztos azt gondolja, hogy csúnya vagyok, vagy kövér, vagy más probléma van a külsőmmel, pedig nem. 176/70, helyes arcúnak mondott férfi vagyok. Tiszta ruhákban járok, naponta fürdöm. Két nő is mondta már, hogy "szép" az arcom, de egyszerűen nem érdekeltem őket "úgy".
A nőismerőseim szinte bármit képesek lenyelni a pasijuknak, és itt nem az ondóra gondolok. Nem érdekli őket, ha az megalázza őket a haverok előtt, vagy, ha a lépcsőházban bevág elé az ajtón, vagy, ha folyton csak kritizálja, vagy, ha nem tud egy mirelit pizzát elkészíteni. Pontosabban érdekli őket egy egész... percig, aztán minden marad a régi. Nekem elkárogják, hogy mennyire felháborító, olyanok a mai férfiak mint a lányok, nem érzik nőnek magukat mellettük, és már betelt a pohár, de valahogy sosem lépnek le mellőlük, és engem persze nem képesek úgy szemlélni, mint férfit, aki mellett boldogok lehetnek.
Nem tettem szóvá ezt eddig senkinek, nem szoktam sajnáltatni magam, de 22 év alatt felhalmozódott ez a sok sz.r, és bánt, és nem értem, hogy én mivel vagyok kevesebb ezeknél az alakoknál, hogy sosem szeretett senki, sosem tett meg értem senki annyit, amennyit ezekért a "bunkó", "pancser", "gyökér" pasikért megtesz a szerető barátnőjük.
De miért baj, ha bármikor elérhető vagyok? Ez párkapcsolatban is így lenne. Akár éjjel háromkor is felhívhatna, ha valami baj van. Tudom, hogy nem ilyen technikai jellegű elérhetőségről beszélsz, csak egy példa volt.
Szerintem ez egy jó tulajdonságom.
Szerintem félreértettél. Én azt mondom, hogy, ha szükségük van rám, akkor segítek, mert egyszerűen segítek. Nem azért segítek, hogy cserébe belém szeressenek.
Ki szoktam fejezni az érdeklődésem, szóval éreztetem velük, hogy tetszenek és többet is el tudnék képzelni, de valahogy nem viszonozzák.
A párkapcs.már más kicsivel mint az ismerkedés.
Legyél akkor kicsit kimértebb,ne ugorj mindig ha 'füttyentenek'.
És van néha úgy hogy akármit is teszel nem jönnek össze a dolgok,ez van,ismerkedj új emberekkel.
hát nem jó, ha mindig kéznél vagy... egy hasonlattal tudnám a legjobban magyarázni...
a te kedvenc sütid mondjuk a tiramisu :D amit meg kell enned egy-két napon belül, mert különben megromlik, szóval neki állsz:D viszont van otthon konzerv is, de az a konzerv jó oké meg minden, de el áll nagyon sokáig, és a helyén is marad, ezért simán felrakom a polcra, és lehet el is fleejtem, és 10 év múlva mikor már behálózta a pók, majd kidobom
... remélem érted, mire gondolok.
gyakorlatilag ugyan ez vagyok én is, életkor, magasság, testsúly teljesen megegyezik.
Ugyan ezt gondolom amit te.
Nevetséges ez az egész, hogy huszonéves fiatalok vagyunk, normálisak és nincs semmi.
De ha megnyugtat, a "barátom", aki 5 éve jár barátnőjével, össze vissza csalják egymást és folyton sírnak, hogy így meg úgy.
Szóval én azt mondom: vállald fel magad, de azt , ami vagy és mosolyogj az "ellenségeidre".
Találd meg önmagad és sz*rj le mindenki mást, aki veled is ezt teszi. Én nem vagyok ilyen, de ilyennek kell lenni. Mert így lehet túlélni csak.
Én már nem idegeskedek ezen. Magányos vagyok, de erős és büszke. Igaz, nem vagyok boldog teljesen, de ez van. A boldogság mára egy kiváltság, privilégium.
Aztán ha megtalálod önmagad, eljönnek a sikerek, majd ennek visszaigazolása is: lesznek "barátok" és barátnőd is. Ilyen az élet. Ha sikeres vagy minden a tiéd, ha nem, akkor szinte semmi sem. Az emberek a látszat dolgokra mennek ( vagyis a csajok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!