Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önző és gyerekes vagyok? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző és gyerekes vagyok? Van okom feltételezni, vagy csak nekem túl gyors?

Figyelt kérdés

Mostmár 1 hónapja járok egy sráccal. Másfél ével idősebb nálam, az egészet ugymond én kezdtem, mert legelőször én hívtam el, mivel mindenki azt modta hogy félénk szóval nekem kell lépni. Az első találkozásoknál ez látszott is. Aztán mikor összejötük, feloldódott...ami természetesen nagyon jó, de talán túlságosan is? Rávett már pár dologra (pl kézzel kényeszttett és én is őt) nem is ezzel van a baj. Csak minden találkozásnál próbálkozik valamivel, ha olyan helyen vagyunk. Eddig mindig ő mondta a következő talit, most kiment külföldre egy hétre. Vasárnap beszéltem vele utoljára, azóta nem hallottam felőle, telója kikapcsolva. Engem ez nagyon zavar...túlságosan elnyomnám?Persze azis lehet csak vmi gond van a telóval...de azért csak eltudna érni ha akar.

Nem tudom most mi van, vagy hogy mit csináljak. Talán nincs rá okom, de néha ugyérzem, hogy mivel eddig nem volt bnője csak ezért van velem. Néha meg biztos vagyok benne hogy kedvel.:S

16/L

2009. okt. 22. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:

,ami jó csak azt enged ,ha kényelmetlennek érzed a helyzetet akkor állisd le! nyugalom had hívjon Ő,lehet ahogy mondtad nem jó a telója.

és bizonyosodj meg róla ,h tényleg azért van Veled mert kedvel szeret stb. rossz bizonytalanságban élni..(:

Wite(:

2009. okt. 22. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Ami kényelmetlen nekem nem is engedm, csak elég makacs természet, aztán mindig csalódott fejet vág. Soktam ilyenkor kérdeni tőle hogy haragszik-e? Mindig az mondja nem, de nem telik el öt perc és megpróbálja megint. Kicsit talán túl követelőző, amit még tudok is kezelni, csak hova tenni nem.:SNem értem mi okból ilyen.És nem tudom mit tehetnék hogy megbizonyosodjak.
2009. okt. 22. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:

mondtad már Neki ,h ne legyen ilyen nyomulos?

(előző)

2009. okt. 22. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, mondtam.
2009. okt. 23. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!