Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak?
Figyelt kérdés
..hogy utálom apám, és hogy állandóvan veszekedünk.Szégyellem hogy ilyen egy köcsög apám van, mert neki tök jók a szülei.egyszóval normális családja van..ő is azt hiszi hogy mi is milyen tökéletes család vagyunk..de nem.Szeretnék elköltözni mamámhoz, de hogyha elköltözök tudom hogy elkell modnanom a barátomnak hogy miért, meg hogy mivan..de annyira szégyellem.Amugy azért veszekszünk állandóvan (anyám is) mert ..hát nemmodnom hogy állandóvan részeg de mostanába elég sűrjen mert mostanába nem túl jó társaságba van..legtöbbször amiatt a társaság van a veszekedés.Multkor olyan veszekedés volt hogy olyanokat mondtam neki amit én sem hiszek el..meg ahogy ő is viselkedett.egy ideig nemis szóltunk egymáshoz meg anyámis az én szobámban alszik..Ma is volt egy oltári nagy veszekedés igy késő este és mostmár télleg elegem van,szeretnék elmenni innen.lehet h nem örökre, de reménykedem benne hogy változik a helyzet, vagy apámnak elkezdek hiányozni.mondjuk abban nemsok reményt látok hogy változik a helyzet, hogy apám megváltozna miattam de azt igen hogy majd fogja menni hogy menjek haza.Abban reménykedem hogy az a hülye barátja eltünik már külföldre vagy valami..mert eddig ott volt,de most kész katasztrófa ami itt szokott lenni,meg ahogy apám viselkedik.Ha idejön apám úgy félek hogy leéget, mert olyan egy köcsög hogy folyamatosan ezt csinálja mindenki előtt..Hála istennek barátom előtt még nem túlzottan égetett le de olyan érzésem van hogy nemsokára ezen is túl leszünk,mert ma ezzel fenyegetőzött.Szóval nemtudom hogy meséljem el a barátomnak , vagy maradjon minden úgy és reménykedjek hogy változik valami meg hogy apám nem éget be?2013. júl. 24. 23:53
1/12 A kérdező kommentje:
16 éves vagyo, barátom pedig 19..hogyha esetleg ez befolyásol valamit.
2013. júl. 24. 23:55
2/12 anonim válasza:
nem azért de apád egy kö*sög f**z persze mond el a barátodnak mert azért meglepődne ha oda megy hozzá valaki és elkezd téged beégetni készítsed fel rá
3/12 anonim válasza:
Kedves Párom. Gondok vannak otthon:
így.
4/12 anonim válasza:
Mondd el neki apádról az igazságot. Hogy problémái vannak az itallal, emiatt gyakran veszekedtek, és te nem akarod hogy ő ezt lássa. Meg fogja érteni. Édesanyáddal milyen a kapcsolatod? Beszélgess vele, és találjatok ki valamit együtt.
5/12 A kérdező kommentje:
Azt szerintem tuti nem fogom modnani hogy apám ilyen részeges..ez a legcikibb szerintem.Ajj...annyira utálom ezt.Miért pont nekem kell iylen tróger apám legyen.Szerintem kb ennyit fogok mondani hogy most mamámnál fogok aludni egy ideig mert sokat veszekszem apámmal..amilyen kiváncsi tuti megfogja kérdezni hogy min meg hogy hogy, de én ezt nemtudom elmondai..nagyon szégyenlem, mert eddig mindig elég normálisan viselkedett apám..mert előtte megmondtam neki hogy viselkedjen normálisan meg stb, szinte könyörögtem.Az a baj hogy midnen szégyelni valót én sokkal erősebben szégyelek..és most ez valahogy rohadt nehéz.Azt se tudom h mennyit mondjak el barátomnak.Elég lenne ha anniyt mondanák hogy most a mamámnál fogok egy ideig lenni , mert sokszor veszekszem apámmal és hogy ha elkezd kérdezősködni akkor megmondom hogy ezt nem szeretném elmodnani vagy valahogy térjek ki a válasz elől, hogy nem komoly..ilyesmi.
2013. júl. 25. 00:14
6/12 anonim válasza:
Őszintén, ahogy nekünk is leírtad. Fontos a kommunikáció, főleg ha ilyen komoly a gond. (Azért, lehetőleg ne úgy kezd hogy ''figyi az apám köcsög'' xD)
7/12 A kérdező kommentje:
Amugy anyummal jó a kapcsolatom, főleg most.Lehetséges hogy ő hülyeségnek fogja tartani vagy nemfogja eljhinni hogy elakarok költözni mamámhoz,vagy lehet nemis fogja engedni.El sem tudom képzelni hogy mi lenne..
2013. júl. 25. 00:17
8/12 A kérdező kommentje:
Próbálok olyan szivmardosóan beszélni apámnak hogy nekem ez miylen rossz meg ciki..hogy vegye már a lapot hogy ne csinálja ezt.de TELIBE SZARJA.:)..olyat is hallhattunk már tőle hogy őt aztán semmi és senki nemérdekli,akkor volt az a nagy veszekedés, és akkor volt hogy olyan részeg volt mint a szar.hát ezt én is észrevettem hogy k*vára les*zar, hogy én mit szeretnék vagy hogy nekem mi jó..:)
2013. júl. 25. 00:21
9/12 anonim válasza:
Nem kellene apádnak könyörögnöd. Láthatóan semmibe vesz, te se szebtelj neki túl sok figyelmet. Az, hogy anyukáddal jó a kapcsolatof, az remek. Esetleg váláson nem gondolkodtok? Vagy különköltözésen? Azt, hogy elköltözz otthonról, semmiképp nem ajánlom. Tölts pár napot talán a nagymamádnál, az segíthet, de ne véglegesíts. Ha pedig a barátodnak nem akarod elmondani mi a valódi probléna, csak mondj annyit, hogy gondok vannak otthon. De ezt nem kellene szégyellned. Nem vagy egyedül.
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem apám is leszarná hogy ha én úgy viselkednék vele mint egy idegen..habár nemtudom.volt már oylan hogy kedzett elege lenni belőle hogy nem szólok hozzá és hogy most ez milyen hülyeség...
2013. júl. 25. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!