Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak egy ducit kezdek megszeretni, de barátaim nem akarják?
Figyelt kérdés
Barátaim csúfolnak, hogy idiota vagyok meg lúzer, hogy duci csajjal ismerkedek és milyen igénytelen vagyok, hogy tudok egy tehénnel együtt lenni. Mit csinálnátok helyembe? Felvállaljam a barátnőm?2013. júl. 24. 12:49
21/25 A kérdező kommentje:
28 vagyok
És milyen gábor, milyen gyöngyi?
2013. júl. 24. 15:52
22/25 anonim válasza:
Éjjel-Nappal Budapest....ne kérdezd!:D
23/25 anonim válasza:
Nem az a fontos, hogy ők mit gondolnak, hanem, hogy te mit érzel. Ha te szereted azt a lányt, akkor ne a barátaidra hallgass! Mellesleg lehet, hogy ha megismerik, akkor nekik is más lesz a véleményük róla.
24/25 anonim válasza:
Mennyi idős a barátnőd? Mennyi ideje vagytok együtt? A helyében, ha tudnám, hogy ilyeneken gondolkozol, menekülnék.
25/25 anonim válasza:
Az Éjjel-Nappal Budapest két szereplője. Gábor a haverjával eddig mindig bombacsajokra hajtott, de most összejött Gyöngyivel, aki kifejezetten dundi alkat. És a haverja, Lali emiatt most állandóan cikizni szokta a sorozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!