Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak már 30 éves vagyok és kezdek megszeretni egy 20 éves lányt?
Figyelt kérdés
Félek túl fiatal hozzám, tehát így próbáljam elfelejteni? Milyen bajok lehetnek a későbbiekre nézve?2013. júl. 19. 10:25
1/5 Nosco válasza:
Szerintem nem olyan nagy az a korkülönbség.
2/5 anonim válasza:
Ezt te érzed, hogy túl fiatal-e hozzád.
Mert nagyon sok esetben nem az számít, hogy az illető hány éves, hanem hogy milyen a gondolkodása, milyen ő maga, mik a céljai. És ez lehet hogy pont megfelel neked.
Azért nem egy 16 évesről beszélünk. Mert ott még igen nagy különbségek lennének. De egy 20 éves már más.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ebben a korosztályban nem gáz a 10 év korkül. Én 23 vagyok a párom 32 és 6 éve vagyunk együtt. Ha egy hullámhosszon vagytok és Ő is komolyan gondolja akkor szerintem gond nem lehet.
4/5 Amado atya válasza:
Ne félj, ebben a korosztályban már nem sok a 10 év korkülönbség. Ha a dolog nem egyoldalú, akkor ne gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!