Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek szerelmes lenni? Ő lehet az igazi?
Hosszú évek alatt egyszer sem talált rám a szerelem, igy szerintem nem is nagyon fog
Azonban most van egy lány, valahogy most ő tenyleg másabb mint a többi, van benne valami.
Nagyon tetszik a kisugárzása, a haja, az arca, a msolya, minden apró részleg rajta.
Most mar kezdek rá gondolni sokat, de persze szerelmes meg nem vagyok bele.
Egyébként neki el tudok most mar mindent mondani magamról őszintén, valamiért megbizom benne, ez pedig nagy szó mert nagyon bizalmatlan vagyok.
Vajon rám is rám találhat a szerelem egyszer?
22 és tartok tőle h nem lesz belőle semmi, igy jó lenne ha nem lennék szerelmes.
Pedig minden jó lenne mert vonzodom hozza, tetszik, bírom, megbizom benne, imádom a kisugárzását
Szerintem ő is akarna mert celozgatott rá, és arra is h bejovok neki.
De én mar nem hiszem el azt h egyszer én is lehetek szerelmes, és engem is szerethet valaki őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!