Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak egy ducit kezdek megszeretni, de barátaim nem akarják?
Figyelt kérdés
Barátaim csúfolnak, hogy idiota vagyok meg lúzer, hogy duci csajjal ismerkedek és milyen igénytelen vagyok, hogy tudok egy tehénnel együtt lenni. Mit csinálnátok helyembe? Felvállaljam a barátnőm?2013. júl. 24. 12:49
11/25 anonim válasza:
Mert szerinted a molett csajok nem lehetnek kívánatosak, vagy mi van?
Akkor nézz körül, szerintem nem egy teltebb csaj elég jól tud kinézni, főleg ha csinos a pofijuk és kedvesek, mosolygósak, általában bombajó dumájuk van, vidám, belevaló csajok.
Ha neked nem tetszenek, szerezz egy csontkollekciót, de tudod, hogy a kutyák játszanak a csontokkal!
12/25 anonim válasza:
Hát a haverjaid, jó nagy se..fejek lehetnek!
13/25 anonim válasza:
Az ilyen idióta haverok miatt gátlásos sok srác... Akinek nem a soványabb lányok tetszenek, hanem a teltek... HOLOTT FULL NORMÁLIS, hogy mindenkinek más tetszik. Csak az idióta barátok/haverok miatt az ember magának se meri néha ezt bevallani, és csodálkozik hogy nem találja meg az igazit...Ha nem kell tagadni hogy valakinek a sovány tetszik, akkor nem kell azt sem, ha a teltebb csajok jönnek be. A fiatalok, és az emberek nagy része nagyon buta és felszínes. Ne törődj velük, a saját érdekedben. Nekem például egyáltalán nem jönnek be a vékony pasik. Nem utálom őket, de nem félek kimondani/leírni, hogy nekem a teltebb, nagyobb darab pasik az ideáljaim. A párom is magas/széles/pár kiló plusszal, de izmos is... Ha a bugyijaim mesélni tudnának ... :) Engem nem érdekel mások mit mondanak, de az igazi barátok nem vetnek meg ezért. Ha nekem ez tetszik, akkor ettől leszek boldog, kész.
14/25 anonim válasza:
Gábor te vagy az?
Amúgy meg ne foglalkozz velük.Nem sértésnek,de ha a barátaid csúfolnak ezért akkor nem is igazán a barátaid.Ha szereted a lányt és tetszik ne foglalkozz mások véleményével.
Mondjuk az gáz,hogy ilyet megkérdezel,hogy felvállaljad a bnődet,még szép! vállald fel!
Ha meg adsz a hülye barátaid véleményére akkor felejsd el a lányt!
15/25 anonim válasza:
mond hogy mostanság kicsit változott az ízlésed, amúgy meg nagy faxok a haverjaid :D
16/25 anonim válasza:
Gáz barátaid vannak, vagy szimplán gyerekek még.
17/25 anonim válasza:
Gábor, ne hallgass Lalira! Ha jól érzed magad Gyöngyivel, akkor legyetek együtt! :)
18/25 anonim válasza:
Ezek nem barátok, a barátok azt akarják, hogy boldog légy mindegy hogy kivel vagy együtt. Inkább velünk szakítsd meg a kapcsolatot, mint a csajszival.
19/25 anonim válasza:
A helyedben pofán vágnám a barátaidat. Nem tudom, én nem akarnék olyanokkal barátkozni, akik ennyire felszínesek és buták. Magadnak szerzed azt a nőd vagy a haverjaidnak?
20/25 anonim válasza:
Hány éves vagy, ha megkérdezhetem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!