Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ertelme van a hosszu parkapcsolatoknak?
Figyelt kérdés
Pl ahol evek ota egyutt vannak a felek, adott esetben hazasok. Mar reg nem kivanjak egymast, nyug a szex, mindketten masokkal szeretnenek lefekudni, megis egyutt vannak. Es ez szabaly, nem kivetel, mert nem hiszem el, hogy 5 ev utan barmi szenvedely lehet ket ember kozt. Csak hazudnak maguknak, de legfokeppen kifele a vilagnak. Mire jo ez, es hogy lehet igy elni? Mit tegyen az, aki rosszul van ettol, es keptelen eszerint elni?2013. júl. 24. 09:12
11/18 anonim válasza:
szerintem te arra gondolsz ami a kezdeti láng és erős vágy az természetes hogy csökken és elmúlik a rózsaszín felhő de attól még kívánod és szereted azt akivel együtt vagy.
12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem a szenvedely egyenlo aszexualis vaggyal. az, hogy ez szetvalik, szerintem nem termeszetes. En legalabbis nem ersem annak, es nem tudok lefekudni azzal, aki irant mar nem erzek elsopro szenvedelyt. Sokan viszont igen, nyilvan ezert all meg fenn a tarsadalmunk, de egyszeruen tolem ez az egesz idegen es nem ertem.
2013. júl. 24. 11:11
13/18 anonim válasza:
Az első érintések nem ismételhetők meg, ez természetes. De szenvedély még évek múltán is lehet. A többség belekényelmesedik a kapcsolatába, de ez nem zárja ki, hogy aki már tapasztaltabb és intelligensebb, az fenn tudja tartani éveken keresztül a szenvedélyt. Én váltam már el azért, mert csak megszokásból voltunk együtt. Viszont találtam egy nőt, aki évek óta lázba hoz. Ő a tökéletes nő. Természetes, hogy örökre magamnak akarom.
14/18 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem hogy hany evesen talaltad meg ezt a not?
2013. júl. 24. 11:30
15/18 anonim válasza:
Van benne igazság amit írsz.
Sokan beleülnek a kapcsolatba nők és férfiak is,elhíznak,idétlenek lesznek,nem olyan a szex mint ahogy kellene.
Nem tesznek a másikért.
Brian Tracy is mondta,a kapcsolatok résztvevői nem azokkal vannak akikkel lenni szeretnének.
25Ffi
17/18 anonim válasza:
Kinél, hogy működik ez. Mi pl 4 éve vagyunk együtt, 1 éve jegyesek vagyunk és jövőre lesz az esküvőnk. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de mi az eltelt évekkel csak egyre jobban kívánjuk egymást.A mi kapcsolatunk nem csak egy fellángolás volt, ami sokaknál így szokott működni, hanem lassan megismertük egymást és idővel egymásba szerettünk és elmélyült a kapcsolatunk. Manapság nagyon kevés olyan párt látok, akik sugároznak a boldogságtól egymás mellett.
18/18 anonim válasza:
Ezt már én is sokszor éreztem így, kedves kérdező! Én is nő vagyok, 7 éve vagyok párommal, nem csaltam meg soha. De ha belegondolok, hogy ha nem szakítok vele, (vagy nem csalom meg) soha nem fogok már szeretkezni csak vele,és az újdonság mámorító érzése soha nem lehet már az enyém, hát én is rosszul vagyok! Minden tiszteletem azoké, akik TÉNYLEG, igazán szenvedélyesen tudnak szeretkezni 10 év után is! Számomra szinte hihetetlen. És ez nem jelenti, hogy szar a szex a párommal,vagy ne szeretném, csak nem olyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!