Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem talalok szabadidopartnert. Pedig nem feltetlen szexet akarok?
Cegvezetokent ritka a szabadidom.
Jolesne olykor valakivel kotetlenul eltolteni....es itt a bibi mert mindenki felhordul, hogy biztos szexet akarok..
Nos egyaltalan nem igy van. Rengeteg olyan hely es alkalom van amikor es ahol jo volna ha nem egyedul lennek...
Sajnalatos teny az is,hogy egybol a hivatasos lanyok jelentkeznek...vagy kamusok akik profik de artatlannak adjak ki magukat. ...es egybol dobaljak a telszamukat.
amugy sarmos,vekony magas,jo vagasu apolt kulturalt pasi vagyok..naponta kondizom stb szoval szerenytelenseg nelkul mondhatom,hogy tavolabb vagyok a korombeli atlagtol.
Mert egy idegennek sem az az álma, hogy amikor neked éppen van egy kis időd, akkor ő pattanjon a fütyülésedre.
Ha van egy kis boltod, akkor már cégvezető vagy, tehát ez nagy dolog. Én is voltam cégvezető. (Meg éppen vagyok is egy komolyabb cégnél, de nem ezzel szoktam csajozni.)
Amikor rendszeresen randiztam, akkor nem edzettem minden nap. Sőt, most sem, mert kell a közös program a barátnőmmel.
Igénytelenül írsz. Talán ez nem tetszik a lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!