Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani akarok vele, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akarok vele, de nem tudok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmmel két éve vagyunk együtt. Előfordul elég sokszor, hogy összekapunk, de szerintem nem olyan nagy dolgokon. Viszont ő nagyon sokszor teljesen lekezelően viselkedik velem és soha nem érdekli, hogy mivel bánt meg engem. Ne értsetek félre, amikor jól érezzük magunkat együtt, akkor ő is kedves aranyos, de ha valami nem tetszik neki, akkor úgy kínoz ahogy csak tud. Például megtiltja, hogy napokig felhívjam. Röviden: elegem van. Nagyon szeretem, de úgy érzem neki csak arra kellek, hogy mellette legyen ha valami baja van. Ha már kicsit is nem az elvárásai szerint viselkedek, akkor félrerak.

Szakítanék vele, de nem tudok. Annyira szeretem. Pedig vagy 30 hibáját fel tudom sorolni, ami idegesít, de egyszerűen képtelen vagyok otthagyni, túlságosan szeretem. Van valami javaslatotok?

2013. júl. 15. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
mondd el a dolgot, persze ne azt a részét hogy szakítani akarsz vele :D ha nagyon felkapja a vizet akkor lehet hogy ő fog szakítani veled, bár akkor se lesz jobb, mintha Te dobnád, de abból akkor már látszani fog, hogy tényleg nem jelentesz neki mást egyszerű támasznál
2013. júl. 15. 23:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, hisz nem működik.
2013. júl. 15. 23:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki. Nem érti sajnos. Nem nagyon tudja mások érzelmeit megérteni. Ez nem csak velem van így.
2013. júl. 15. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Kínozd meg, bilincseld a falhoz és ostorral üsd a fenekét ^^
2013. júl. 15. 23:57
 5/7 anonim válasza:
Ha megint lekezelően viselkedik veled, akkor higgadtan kérdezd meg tőle hogy miért ilyen? Miért csinálja ezt? És hogy szereted, de ezt már nem bírod tovább ha nem változik meg.
2013. júl. 16. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb is napokig meg akarja tiltani, hogy felhívd, akkor mondd azt, hogy neked ez már kevés, ezzel már nem tud kínozni. Inkább csináljátok azt, hogy évekig nem hívod!
2013. júl. 16. 00:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pontosan ugyanebben a cipőben járok :( Mi történt veletek azóta, hogy a kérdést kiírtad?
2018. dec. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!