Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok vele, de nem tudok. Mit tegyek?
Sziasztok!
Barátnőmmel két éve vagyunk együtt. Előfordul elég sokszor, hogy összekapunk, de szerintem nem olyan nagy dolgokon. Viszont ő nagyon sokszor teljesen lekezelően viselkedik velem és soha nem érdekli, hogy mivel bánt meg engem. Ne értsetek félre, amikor jól érezzük magunkat együtt, akkor ő is kedves aranyos, de ha valami nem tetszik neki, akkor úgy kínoz ahogy csak tud. Például megtiltja, hogy napokig felhívjam. Röviden: elegem van. Nagyon szeretem, de úgy érzem neki csak arra kellek, hogy mellette legyen ha valami baja van. Ha már kicsit is nem az elvárásai szerint viselkedek, akkor félrerak.
Szakítanék vele, de nem tudok. Annyira szeretem. Pedig vagy 30 hibáját fel tudom sorolni, ami idegesít, de egyszerűen képtelen vagyok otthagyni, túlságosan szeretem. Van valami javaslatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!