Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A rendőrség tudna segíteni nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendőrség tudna segíteni nekem?

Figyelt kérdés

A barátom az elmúlt hónapokban teljesen kifordult magából. Mindenért kiabál velem, káromkodik rám. Többször meg is vert. Kétszer kicsattant a szám, máskor akkora pofont kaptam tőle, hogy lefejeltem a konyában lévő pultot, és kórház lett a vége (agyrázkódás).

Félek szakítani vele, a rendőrségnek is félek szólni. Tartok tőle, hogy még nagyobbat kapnék. Nem értem, mivel érdemeltem ezt ki :(

19l (a párom 23f, 207 cm és gyúr is)

2013. júl. 23. 23:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#20 Remélem azért van benne irónia és nem komolyan írod.
2013. júl. 24. 00:12
 22/28 anonim ***** válasza:

én inkább rabszolgatartónak mondanám ....

és igen a zsaruk ezért vannak tudod hogy hívd őket

2013. júl. 24. 00:18
 23/28 anonim ***** válasza:

amúgy gondolom a szteroidoktól fordult ki ennyire önmagából, sok (különösen fiatal) embernek halvány fogalma sincs arról, hogy az izomnövekedés elősegítésén kívül mit tesznek vele a dolgok amiket nyakra-főre szed

ezzel nem védeni akartam(mert azért arra is bőven van példa, hogy valaki él az ilyesmikkel de ésszel csinálja)) csak azért írtam le, hogy ne okold magad amiatt amiért rémálommá vált a kapcsolatod

ha képes volt úgy megütni, hogy agyrázkódást kaptál bizony hatalmas tasli lehetett és nem fogta vissza magát, meg is értem, hogy egy életre megutáltad, sosem szabadott volna hagynia odáig fajulni a dolgokat, hogy minden maradék önkontrollját elvessze

2013. júl. 24. 01:10
 24/28 anonim ***** válasza:
szökj el hozzám kérdező ;)
2014. febr. 27. 18:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát kigyúrtra vágytál.
2014. febr. 27. 18:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Menj el külföldre!!!!!Es ne szólj senkinek!
2014. febr. 27. 18:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Kérdés irás kozben mogotted allna.. LoL /troll
2014. febr. 27. 19:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Július óta még mindig fennáll ez az állapot? És nem csináltál semmit? Rendőrségre kéne menned...
2014. márc. 19. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!