Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A rendőrség tudna segíteni nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendőrség tudna segíteni nekem?

Figyelt kérdés

A barátom az elmúlt hónapokban teljesen kifordult magából. Mindenért kiabál velem, káromkodik rám. Többször meg is vert. Kétszer kicsattant a szám, máskor akkora pofont kaptam tőle, hogy lefejeltem a konyában lévő pultot, és kórház lett a vége (agyrázkódás).

Félek szakítani vele, a rendőrségnek is félek szólni. Tartok tőle, hogy még nagyobbat kapnék. Nem értem, mivel érdemeltem ezt ki :(

19l (a párom 23f, 207 cm és gyúr is)

2013. júl. 23. 23:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

A rendőrség tudna segíteni...

pasi meg megéri a pénzét.. Talán nem kéne vele járnod...

2013. júl. 23. 23:42
 2/28 anonim ***** válasza:
mégegy idegbeteg szar töketlen állat szóljál a rendőrségnek és hagyjad ott de ezt már előbb kellett volna
2013. júl. 23. 23:43
 3/28 anonim ***** válasza:
Azonnal kérj segítséget!!!!! Ez nem állapot! Keress fel valakit akiben megbízhatsz és tud neked lelki támogatást biztosítani és menjetek el orvosi látlelettel a rendőrsége feljelenteni!!
 4/28 anonim ***** válasza:

hja van lát lelet, max feljelentés

többet nem tudnak segíteni N

5/28 anonim ***** válasza:

ők tudnak:

[link]

2013. júl. 23. 23:44
 6/28 Didiiayer ***** válasza:
Mondtad ezt már valakinek? Mert remélem, hogy igen. Ezt nem hagyhatod így.
2013. júl. 23. 23:44
 7/28 anonim ***** válasza:

bármelyik jobb érzésű férfi megvédene(és a rendőrség is persze), ne hagyd magad elszigetelni

az, hogy gyúr nem jelent olyan sokat mint gondolod, fejre nem lehet gyúrni és még egy nyüzügébb férfi is könnyedén adhat neki KO-t, feltéve ha nem csinálja magát össze tőle

2013. júl. 23. 23:45
 8/28 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem maradj vele, mert még egy ilyen macsót úgysem találsz.
2013. júl. 23. 23:46
 9/28 Szánsájn3 válasza:
már rég szólnod kellett volna a rendőrségnek,de a kórházba mi volt?
2013. júl. 23. 23:48
 10/28 anonim ***** válasza:
Az ilyen mocskokat kib..nám a sivatag közepére étlen-szomjan. Annál nagyobb féreg nincs, aki megüt egy nõt, de azt se értem, hogy egyes nõk ezt miért türik.
2013. júl. 23. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!