Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A rendőrség tudna segíteni nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendőrség tudna segíteni nekem?

Figyelt kérdés

A barátom az elmúlt hónapokban teljesen kifordult magából. Mindenért kiabál velem, káromkodik rám. Többször meg is vert. Kétszer kicsattant a szám, máskor akkora pofont kaptam tőle, hogy lefejeltem a konyában lévő pultot, és kórház lett a vége (agyrázkódás).

Félek szakítani vele, a rendőrségnek is félek szólni. Tartok tőle, hogy még nagyobbat kapnék. Nem értem, mivel érdemeltem ezt ki :(

19l (a párom 23f, 207 cm és gyúr is)

2013. júl. 23. 23:41
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mondtam korábban neki, hogy nem szeretném tovább folytatni vele ezt a kapcsolatot. Másnap elhívott magához, vett egy iPhone-t, hogy 'gondoljam át'. Megmondtam neki, hogy a telefont visszaviheti, nem kérem. Ideges lett és megpofozott (nem, nem kamu, ennyire jól áll anyagilag. Nem a pénz miatt vagyok vele együtt, de ha szakítanék vele még aznap az ajtót rám borítaná itthon)
2013. júl. 23. 23:48
 12/28 anonim ***** válasza:
37%
Ahelyett, hogy hozzájuk fordulnál segítségért, kiírod ide a kérdésedet. Igazad van. Egy rakás idegen meg tud védeni tőle... Volt minek megrázkódnia egyáltalán? (már boccs)
2013. júl. 23. 23:48
 13/28 anonim ***** válasza:
Jelentsed fel ha van orvosi látleleted akkor kapsz távoltatási végzést ja előtte szakíts vele , elég komolyan veszik az ilyeneket a rendőrségen !
2013. júl. 23. 23:49
 14/28 anonim ***** válasza:

különben is hidd el akármekkora darab, nem merne kekeckedni veled ha nem szeretne börtönbe kerülni

a rendőrség az ország hivatalos erőszakszervezete (karhatalom), többen vannak, jobban felszereltek és még kiképzést is kaptak(tehát tudnak együtt működni nem úgy mint egy rakat egómatyi)

2013. júl. 23. 23:49
 15/28 anonim ***** válasza:
simán lépj le a francba. gondolom nem tart házi őrizetbe.
2013. júl. 23. 23:53
 16/28 anonim ***** válasza:
ezzel most nem isteníteni akartam őket csak azért írtam, hogy tudd, igenis megtudnak védeni, de csak akkor, ha tudnak rólad
2013. júl. 23. 23:55
 17/28 anonim válasza:

Hallod átmegyek én hoizzátok, azt hylreteszem azt a vadállatot. 30/f

Egyébként nagyon gyorsan szaladj a rendőrségre, anyám is ebben a terrorban élt, amíg nem kezdtem gyúrni és ampám se mert már hozzánk nyúlni... :) Ilyen az élet, vagy kemény vagy, vagy véged van. Ha nem szólsz azzal magadnak ártasz, hidd el. Ha meg lakáson kívül is bánt, akkor fel is jelentheted, illetve látleletet vegyél, ha kék-zöld foltos vagy.. járjál utána.

2013. júl. 24. 00:02
 18/28 anonim ***** válasza:
"Ha meg lakáson kívül is bánt, akkor fel is jelentheted" - Mert ha négy fal között vernek meg, akkor nem tehetsz feljelentést. Ez a törvény.
2013. júl. 24. 00:06
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Biztos megérdemelted és azért ver.
2013. júl. 24. 00:08
 20/28 anonim válasza:
Sajnos ilyen országban élünk. Ha négy fal közt vagy, akkor egyszerűen kiütöd.
2013. júl. 24. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!