Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt pasija rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt pasija rendszeresen bántalmazza! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal a neten. Még sosem találkoztunk, csak skypeon csevegtünk, ott is csak írásban, de nagyon jól összeismerkedtünk. Viszont most tudtam meg, hogy a volt pasija rendszeresen bántalmazza, ütlegeli. Ráadásul az egy kigyúrt állat, én pedig egyáltalán nem... A fiú apja rendőr, és ezzel talán még a rendőrség is féken van tartva, vagy nem tudom... Segítsetek! Mit lehetne tenni ebben az esetben? Vagy mit tudnék én tenni innen távolról, amikor van vagy 150 km köztünk?? :( Még annyit, h a lánnyal minimum barátok vagyunk, de talán mind a ketten többet érzünk ennél egy picit. Kérlek, segítsetek... ;(

22/F

2012. jan. 26. 21:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Az a lány, aki nem szakít azzal a pasival, aki bántja az nem is lány, az egy állat. Ha meg szakított, akkor nem bánthatja, mert feljesentheti testi sértésért, ha van nyoma is a bántalmazásnak. Akkor az apja sem húzhatja ki a carból a fiát, ha van fizikai nyoma a bántalmazásnak.
2012. jan. 26. 21:46
 2/19 anonim ***** válasza:
41%
menj el hozzá lendületből vágd pofán a faszit utána meg szépen költöztesd el a hölgyet magadhoz :D
2012. jan. 26. 21:47
 3/19 Nazira ***** válasza:
Attól mert az apja rendőr ő sem tehet meg mindent... Ennyi erővel meg is ölheti 1x mert annyira begőzöl mert ő rendőr fia?O.o Feljelentés sőt mikor ott van kihívni a rendőrséget, h lássák a faszi bepipul a csajnak el kéne menni kis időre barátnőhöz v ha annyira elvtok hozzád nem végleg de kis időre, h lássa a pasi nem minden körülötte forog...
2012. jan. 26. 21:49
 4/19 anonim ***** válasza:
merre lakik a lány ha szabad kérdeznem?
2012. jan. 26. 21:51
 5/19 anonim ***** válasza:

Irigylem a problémádat!

Hogyan lehet egy olyan ember a barátod akit nem is láttál még? Hogyan lehet köztetek ettől is több? Arra gondoltál már hogy egy kétszáz kilós bölénnyel csetelsz, és kamu fotókat küldött?

2012. jan. 26. 21:53
 6/19 anonim ***** válasza:

5/5

mért kell taplónak lenni?

2012. jan. 26. 21:58
 7/19 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Szakított már rég, azért írtam, hogy a VOLT pasija... És azért bántja, mert nem akar vele újra összejönni a lány.

Egyébként meg szerintem sem lehet ennyire megkötve a rendőrség keze. Szívesen behúznék annak a g*nek, csak sajnos valószínűleg én húznám a rövidebbet, bár ha tudok valami jó cselt, amivel le lehet teperni egy erősebbet, annak örülnék!

Teljesen mindegy, merre lakik a lány.

21:53-nek:

A netes világban bármi előfordulhat, de nyilván telefonon is fel fogom hívni mielőtt leutazok (tehát a lány hangja is bizonyíték lesz), és azért csevegtünk már annyit, h ilyet ne feltételezzek róla, már egy hónapja ismerjük egymást, és igen, bele lehet szeretni így is valakibe!

2012. jan. 26. 21:59
 8/19 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket küld hozzám!!!!!!!! Ha gondolod jössz te is aztán kicsit átrendezzük az arcát és az emlékeit meg elássuk jó mélyre!!! De szeretem az ilyen filléres embereket pfúúj.....
2012. jan. 26. 22:01
 9/19 A kérdező kommentje:
Hát lehet, az lesz... lemegyek egy izomcsákóval és jól lerendezzük...
2012. jan. 26. 22:04
 10/19 anonim ***** válasza:
honnan tudod am hogy nagydarab képek küldött ? és hány éves a lány és hány éves a volt palija ?
2012. jan. 26. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!