Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt pasija rendszeresen bántalmazza! Mit tegyek?
Megismerkedtem egy lánnyal a neten. Még sosem találkoztunk, csak skypeon csevegtünk, ott is csak írásban, de nagyon jól összeismerkedtünk. Viszont most tudtam meg, hogy a volt pasija rendszeresen bántalmazza, ütlegeli. Ráadásul az egy kigyúrt állat, én pedig egyáltalán nem... A fiú apja rendőr, és ezzel talán még a rendőrség is féken van tartva, vagy nem tudom... Segítsetek! Mit lehetne tenni ebben az esetben? Vagy mit tudnék én tenni innen távolról, amikor van vagy 150 km köztünk?? :( Még annyit, h a lánnyal minimum barátok vagyunk, de talán mind a ketten többet érzünk ennél egy picit. Kérlek, segítsetek... ;(
22/F
Irigylem a problémádat!
Hogyan lehet egy olyan ember a barátod akit nem is láttál még? Hogyan lehet köztetek ettől is több? Arra gondoltál már hogy egy kétszáz kilós bölénnyel csetelsz, és kamu fotókat küldött?
Elsőnek: Szakított már rég, azért írtam, hogy a VOLT pasija... És azért bántja, mert nem akar vele újra összejönni a lány.
Egyébként meg szerintem sem lehet ennyire megkötve a rendőrség keze. Szívesen behúznék annak a g*nek, csak sajnos valószínűleg én húznám a rövidebbet, bár ha tudok valami jó cselt, amivel le lehet teperni egy erősebbet, annak örülnék!
Teljesen mindegy, merre lakik a lány.
21:53-nek:
A netes világban bármi előfordulhat, de nyilván telefonon is fel fogom hívni mielőtt leutazok (tehát a lány hangja is bizonyíték lesz), és azért csevegtünk már annyit, h ilyet ne feltételezzek róla, már egy hónapja ismerjük egymást, és igen, bele lehet szeretni így is valakibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!