Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt pasija rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt pasija rendszeresen bántalmazza! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal a neten. Még sosem találkoztunk, csak skypeon csevegtünk, ott is csak írásban, de nagyon jól összeismerkedtünk. Viszont most tudtam meg, hogy a volt pasija rendszeresen bántalmazza, ütlegeli. Ráadásul az egy kigyúrt állat, én pedig egyáltalán nem... A fiú apja rendőr, és ezzel talán még a rendőrség is féken van tartva, vagy nem tudom... Segítsetek! Mit lehetne tenni ebben az esetben? Vagy mit tudnék én tenni innen távolról, amikor van vagy 150 km köztünk?? :( Még annyit, h a lánnyal minimum barátok vagyunk, de talán mind a ketten többet érzünk ennél egy picit. Kérlek, segítsetek... ;(

22/F

2012. jan. 26. 21:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy a rendőrség korlátozva van, mert közeli hozzátartója is testületi tag.

Ha így van, azt korrupciónak nevezik amiért 4-8év szabadságvesztés jár.

2012. jan. 26. 22:10
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, küldött képet róla. A lány 21 éves, én 22, nem tudom hány éves a pasi.
2012. jan. 26. 22:13
 13/19 anonim ***** válasza:
10%

Az ötös vagyok ismét!

Valóban, a netes világban sok minden előfordulhat! Pl. egy kis unatkozó recskagép szórakozik veled jobb estben. Rosszabban pedig a következő kérdésed: "Beszopatott Pedomaci és fent vagyok a Napiszaron! Most rajtam röhög a fél ország?"

Na jó éjt! Mennem kell, mert a 20/L-eknek holnap ZH!

2012. jan. 26. 22:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Miért ebből kell kiindulni h átver? Több mint egy hónapja? És mi oka lett volna rá? Semmi okom nincs ezt hinni... valódi megoldást szeretnék, nem ilyen semmirekellő hsz.-eket. A többieknek köszönöm!
2012. jan. 26. 22:19
 15/19 Nazira ***** válasza:
Az igaz, h netes ismerkedésekben vannak rizikók de ha te ennyire megbízol benne mondd neki ,h annyit tehet ha esetleg házhoz megy és bemegy egyből rendőrséget hívni ha nem is jelenti fel akkor is megkapja a magáét... Utána a csajnak vhova el kéne mennie amíg "elfelejti" a csávó ezt az ügyet, barátnő rokon nem véglegesen de 1 időre... Rendőr apuka nem tehet sokat ilyen esetben ha kihívás van mert ketten mennek még ha ő megy is... Ha feljelenti akkor begőzöl jobban a srác azért ajánlom ,h csak hívja ki azonnal ha közeledik és ha rajta kapják akkor már eleve viszik befelé feljelentés nélkül is.
2012. jan. 26. 22:23
 16/19 A kérdező kommentje:
A helyzet az h nem a házában történt ez tudtommal, hanem szabadtéren.
2012. jan. 26. 22:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Még egy másik ötletem is van de az rizikósabb mint h lemenni és kitaposom a beledet játszani :D Meg kell alázni nyilvánosan a haverjai vagy bármely ismerőse előtt az nagyobb szégyen mintha törött orral kéne a haverai elé állni...
2012. jan. 26. 22:30
 18/19 A kérdező kommentje:
25 éves a csávó.
2012. jan. 26. 22:44
 19/19 Napkiraly ***** válasza:
csaje látleletet vetet és besétál az ügyészségre feljelentést tenni. Lehet akármilyen rendőr vagy helyi temetőcsősz az apja, az ügyésztől az is összefossa magát
2012. jan. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!