Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Kezdek megőrülni.
Ha ezen kattogsz, be is fogod vonzani...
Próbáld meg leszarni, elvégre veled van nem vele!
Jobb az neked ha állandóan ezen idegeskedsz?? Nem hiszem... Mellesleg a párod is ki fog borulni, ha állandóan szomorú vagy, vagy kattogsz a dolgon. Nem véletlenül szivat vele, azért csinálja mert tudja, hogy te bepöccensz rá ő meg nevethet egyet.
Hidd el senki nem akar egy idegronccsal járni, úgyhogy elég a siránkozásból és kapd össze magad! 9 hónapja vagytok együtt, kétlem, hogy szórakozásból van veled. Téged szeret!
először is köszönöm a válaszokat..
elkezdtünk veszekedni és rájöttünk mindketten hogy hülyeségeken veszekszünk folyton és ebből jött, hogy beszóltam neki valamit a csajról pl hogy menj hozzá akkor.. és olyanokat irt hogy megyek mert jobb nálad stb..de ezt mind csak poénból.. nem viselkedünk úgy, mint a 12 évesek de azért szoktunk hülyéskedni. ja és amikor tudunk mindig együtt vagyunk.
első vagyok
akkor szerintem nincs mitől tartanod!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!