Úgy érzem kezdek megőrülni, mit tehetnék?
Pszichológushoz kell menned. Ez a vagdosás egy betegség, valami hormon dolog miatt rá lehet állni és nem tudsz lejönni egyedül. Muszáj szakemberhez menni.Iskolapszichológus, Családsegítő intézet, Nevelési tanácsadó ezek ingyen vannak.
M-M vonalat hívhatod esténként ingyen. Elsősegély.Lelki
Tudod mi itt a baj? Hogy szerintem te nem sportolsz. Mert ha jobban megnézzük ezek a barátnőd ideg összeroppanásán kívül csak apró pici gondok ami az emberek jó nagy részével megesik de nem esnek depresszióba és nem kapnak pánikrohamot. A sport sok mindenben segíthet. Levezetheti a felgyűlt idegességet, segít kiengedni. Nekem ezt tanácsolták mert én is voltam ám ilyen helyzetben és tudom, hogy milyen ez. Szóval tényleg kezdj magaddal valamit mert ez az önroncsolás az öngyilkosságig fog hajtani téged. Ha például lovagolni támadna kedved és tegyük fel heti egyet meg is engedhetsz magadnak vagy szereted az állatokat akkor azok iszonyúan sokat dobhatnak ezen. Én így gyógyultam ki. Befogadtam egy kóbor kiskutyát. Ő lett életem egyik építőeleme. A részem lett.
Így vagyok egy lovammal is. Ha ő nem lenne nem is tudom mi lenne velem, talán visszakerülnék oda ahonnan jöttem. A lovaglásban azonban nem szeretik az ideges embereket, ez a hely a kikapcsolódásról szól. Menj el futni, hogy kiszellőztesd a fejed. Menj el kajakozni ahol kiengedheted az összes energiád vagy kezdj el valami kardio edzést csinálni amit még meg sem kell tanulni csinálni csak ugrálni kell zenére és közben nem csak rohadtul csinos leszel, hanem ezek a gondol olyan kicsik lesznek mint egy hangya és rájössz egy idő után amikor vissza olvasod ezt a kérdést, hogy milyen kis dolgokon húztad fel a vizet.
Én tényleg csak ezt ajánlom. Mert az, hogy ilyen leszel ennyi idősen az cska is a mozgáshiányos életmódnak köszönheted. Pláne 16 éves korban ez egy nagyon fontos dolog, hogy heti 3-5 x folyamatosan izzadj és küzdj. Szerintem a vagdosáson kívül egy edzőteremben küzdeni, hogy még azt a 40-edikat is megcsináld vagy a szabad levegőn küzdeni, hogy akkor is megcsinálom azt a távot sokkal jobb mint egy szobában várni a halálod. De ez elsősorban nem a te hibád, hogy ilyen lettél. Ezt a szüleidnek köszönheted. Mert ez az ő hibájuk, hogy nem szedtek téged rácba és küldtek el valamit csinálni.
Szóval sportolj és meggyógyulsz hidd el. Magamból vettem a példát.
Persze, hogy ilyet adtál mert ez lenne a normális ilyenkor.
:) És mi a helyzet az állatokkal? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!