Nagyon magányosnak érzem magam. Mit tehetnék? Többi lent
Ismerkedj tudatosan. Lépj be egy pártba, szektába, focicsapatba.
A másik lehetőség, hogy megcélzod az ellenkező nemet. Lehet, hogy velük jobban kijönnél.
Jajj velem is ugyanez van, nagyon hiányoznak a gimis évek.
Amióta egyetemre járok, én is eléggé magamra maradtam..laktam egy kis ideig koleszban, ott még jó volt, bár ott is nagyjából megvolt mindenkinek a maga baráti köre én meg nem szerettem sosem ráakaszkodni senkire sem.
Csoporttársaimmal meg nem igazán alakult ki semmilyen kapcsolatom, merrt alig járok suliba néha, ha dolgozom, kb figyelembe sem vesznek, ami eléggé fáj, de ezvan.
Azt tudom tanácsolni, hogy kezdj bele valami új hobbiba:zene/sport/tánc/nyelvtanulás..bármi ami leköt, érdekel..és ott tuti megismersz új embereket, hátha valakivel kialakul baráti kapcsolatod, vagy esetleg megtalálod életed szerelmét (ha most nincsen, bár gondolom nincs, mert akkor azért nem lennél ennyire magányos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!