Olyan magányosnak érzem magam. Mit tehetnék?
Annyira magányosnak érzem magamat. nincsenek barátaim, és ami azt illeti nem is nagyon szeretek barátkozni. egyetlen egy barátnőm van, de vele is csak akkor szeretek találkozni, amikor jó a kedvem. általában le vert vagyok, unatkozok, csak a gép előtt ülök és bámulok ki a fejemből. utálok sportolni, nem szeretek olvasni (ha olvasok akkor max csak a suliban szünetekben viszem magammal a könyvet és olvasok). nem érzem magamat elég szépnek, hogy legyen valaha is barátom (akivel járok), igaz a szerelemről le mondtam egy időre, mert még várni szeretnék amíg idősebb leszek. de utálom nézni a szerelmeseket, mert eszembe jut a volt barátom (egy volt eddig), és nem akarok rá gondolni.
szóval mit tegyek, hogy ne unatkozzak, ne érezzem magam ilyen elhagyatottnak?
Én nagyon szívesen barátkoznék veled. Interneten egyszerű a barátkozás, önmagad lehetsz és nem kell félned attól, hogy mások mit gondolnak. Ha gondolod írj, én teljesen megértem a helyzeted és biztosan fel tudnálak vidítani! :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!