Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire volt ez jó?! Ezen élvez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire volt ez jó?! Ezen élvez vagy mi!?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú akit 8 hónapja ismertem és állandóan olyan jeleket adott,hogy tetszem neki sőt mondta is. Itt is írtam ki kérdést(eket)róla hogy mit csinál és azt írtak ez a szerelem jele. Én ma megkérdeztem tőle miért csinálja azokat amiket és hogy mi ezzel a szándéka de a válasz nem az volt amire számítottam. Jó formán nem mondott semmit csak állt és mosolygott. Mondtam neki hogy valamiért csak csinálja,van vmi szándéka vele de azt mondta nincs semmi szándéka de volt olyan pofátlan hogy képes volt ugyanúgy bámulni és nézni rám mint eddig,sőt még közel is hajolt. Úgy viselkedett mint egy idióta! Én meg ügye dühös lettem és azt mondtam neki hogy akkor hadjon békén és ne csinálja a dolgait! És még vissza is mert kérdezni,hogy akkor ne csináljam? Olyat mert mondani mikor kérdeztem hogy ha nem akar semmit miért bámul úgy hogy majd kiesik a szeme hogy " miért? Legyen csukva?" és még mosolygott is mellé...

Én hülye meg azt hittem tényleg akar vmit mert a 8 hónap során folyamatosan csinálta a dolgait sőt még meg is csókolt. Még jó,hogy elküldtem mindig mert nem mertem bízni benne. Csak az a baj,hogy én időközben fülig szerelmes lettem belé és elakartam mondani neki az érzéseimet...

2013. júl. 22. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mivan?
2013. júl. 22. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Buta kis pícsa vagy.
2013. júl. 22. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak félénk a fiú :D
2013. júl. 22. 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Jaj de elegem van az ilyenekből. Bezzeg egy értelmes, kommunikációra képes, normális gondolkodású sráccal szóba sem állnátok, inkább az ilyen hülyegyerekekbe estek bele. Próbálj találni egy egészséges gondolkodású egyént.
2013. júl. 22. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez már nekem magas:D
2013. júl. 22. 18:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl sokat agyalsz.

Ez a vicc jutott eszembe:

szeretkezés után a pasi bámulja a plafont, a nő a pasit és agyal: “vajon miért néz csak úgy maga elé? nem volt jó neki? talán már elvágyódik innen? nem tudja az érzéseit megfogalmazni? miért nem mond valamit? vajon megkérdezzem?” stbstbstb. közben a férfi: “jé, ott mászik egy légy a plafonon. vajon hogy nem esik le?”

2013. júl. 22. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is félénk, és rosszul fejezi ki magát, mikor komoly dolgokról van szó.
2013. júl. 22. 19:03
 8/12 A kérdező kommentje:

2: ha már mindenáron ócsárolni akarsz így ismeretlenül,akkor legalább helyesen írd már le a szót te....

Aki csak kiakarja élni a bunkósságát az ne az én kérdésemnél tegye!

2013. júl. 22. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Valszeg azért írta így, hogy átmenjen a trágárságszűrőn...
2013. júl. 22. 19:28
 10/12 A kérdező kommentje:

Ezanevfoglalt: majd ha megszületett mutasd be!!

Mondjuk az várhatnám...

2013. júl. 22. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!