Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem ezt a fiút?
Szóval...egy egyetemre járok.Nem nagy.Van egy évfolyamtársam,akivel még ráadásul vagyunk egy órán is.Nagyon tetszik nekem.Én is neki(szerintem)De egy bökkenő...nekem van pasim akivel együtt élek.Mit tennétek a helyemben nem járnátok órára vagy legyűrni ezt az érzést ami egyre elviselhetetlenebb.??
21/L

Szegény, ezzel most én is így vok, fordítva. Csak nekem az a barátomba zúgtam bele (lány), bár nekem nincs barátnőm, de akkor is gáz.
Ha szereted a barátodat és komolyak iránta az érzelmeid, akkor nem kéne félrelépni, mert ennek később fogod meginni a levét, főleg, ha együtt maradsz a barátoddal. Tudom, hogy nehéz legyűrni, mert én is ezzel szenvedek, szóval max együtt érezni tudok veled, nekem azt mondták, felejtsem el... én is ezt mondom neked. Nem kéne elba**ni egy kapcsolatot, ha működik egy olyanért, amiről nem tudsz semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!