Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni egyik napról a másikra egy olyan embert, akibe szerelmes vagy?
Figyelt kérdés
Egy nagyon közeli barátom szerelmes volt belém, de egy piti dolgon összevesztünk, megsértődött és azóta nem keres (ennek 3 hete). Előtte én voltam neki az atyaúristen és akármi balhé volt köztünk, kibékültünk. Tudni kell róla, hogy rettentő makacs személyiség, számtalanszor volt olyan, hogy a veszekedés után azért nem keresett 2 hétig,mert lázadt és betartott, közben meg meg volt veszve, hogy nem láthat...
Most is ez lehet, vagy már tényleg azt sem tudja, hogy egyáltalán voltam? El lehet felejteni egy embert, akiért előtte szabályosan meghalt?
2013. júl. 22. 16:38
11/13 anonim válasza:
Elfelejteni nem lehet. Elengedni lehet.
12/13 anonim válasza:
attól függ..ha fiatalok vagytok és így eltünt,lehet van neki más...ha nem,akkor csak megunta a hisztiket.És lehet keres olyat,akivel egyeznek jövőbeli tervei.
13/13 anonim válasza:
En nemtudom van 1 lany akibe szerelmes vagyok amiota ismerem csak baratja van es minden nap ragondolok, sokszor vele is almodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!