Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok 1 fiúba, de őt én nem érdeklem. Szinte minden nap látom de amikor arra gondolok, h el akarom felejteni azt sem akarom, mert szeretem. és így mindig keresem a társaságát, bár tudom, h nem szeret. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
előre is köszi a válaszokat:)
2010. febr. 11. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
addig sosem fogsz előrébb jutni amég szándékosan teszel magad ellen.csak az segíthet ha végleg megszakítasz vele minden kapcsolatot.ezt viszont lehet csak akkor fogod tudni megtenni,ha megbánt vagy vmi,ha kell többször is...és akkor majd észhez térsz hidd el... :/
2010. febr. 11. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. febr. 11. 20:03
 3/9 A kérdező kommentje:
15
2010. febr. 11. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
pont ugyan ez van velem:S nem szeret és el akarom felejteni de nem megy:Sés én is majd nem mindennap látom:S
2010. febr. 13. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
ja 15/L
2010. febr. 13. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőm is uyganígy van, és én is voltam így nem egyszer...am veled egyidős vagyok...

semmit nem tudok tanácsolni csak annyit h légy erős,az idő majd befedi a sebeidet és eltakarja a viszonzatlan szerelmet,de el sosem múlasztja.

Mélységesne együtt érzek veled.Remélem nekd könnyebb lesz mint nekünk...

2010. febr. 13. 19:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem a helyzeted. :( Nekem is ez van most! =(

Nagyon szeretem,de ő sajnos nem. Csak barátságot akar.

És mivel egy suliba járunk,én is szinte mindennap látom.

Igazából én se tudom melyik lenne a jobb,hogy keressem a társaságát,vagy inkább kerüljem el. :S

De ha már szerelmemként nem lehet,barátként sem szeretném elveszíteni. De így mégnehezebb lemondani róla.

2010. febr. 13. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

lol emberek, vegyétek már észre, hogyha egy csaj/srác azt mondja nektek, hogy "legyünk barátok", akkor baromira nem érdekled, és nem kíváncsi a pofádra, és még barátnak sem akar. Csupán ezzel akar vigasztalni, de legszívesebben megmondaná, hogy hagyjál békén, ne fárassz, nincs esélyed. Vagy hányszor hívott fel/írt msn-n nektek az ex, aki aztmondta, "legyünk csak barátok", hogy menjünk el együtt egy kiállításra, nézzünk meg egy filmet, menjünk bulizni stbstb? Sehányszor!!!!!!!

Ez egy rohadt közhely, valamikor rá kéne már ébredni.

2010. febr. 13. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet...egyszerűen meg vagyok halva (ex)barátnőm nélkül:(:(...nem tudom elfelejteni...és mivel 1 suliba jűrunk mindennap látom...néha még hévégén is...én 1ütt érzek veled...tudomén is hogy nagyon szar:S:'(:'(
2010. febr. 14. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!