Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy könnyen szerelmes leszek? Más is van így?

Figyelt kérdés
mindig azt hiszem h ŐT szeretem a legjobban de mikor jön más akkor meg ŐT komolyan nem értem magam. de nem arról van szó h minden héten másba vagyok szerelmes (mert az sztem nem is igazi szerelem) mert ha beleszeretek egy srácba akkor hónapokig csak ŐT és senki mást nem szeretek. estem már pofára (elnézést) nem egyszer, nem kétszer.. és mikor újra szerelmes leszek a bnőim sóhajtva kérdezik : Már megint? de am örülnek ha én is örülök nem arról van szó csak mégis azért nah :D
2009. okt. 21. 18:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
oké :D köszönöm a válaszokat :D azt hittem csak én vagyok ilyen "hibbant" :D
2009. okt. 21. 18:39
 12/14 anonim válasza:
Na látom, hogy eltelt jó pár év... szval mi lett? :)
2017. febr. 9. 16:37
 13/14 anonim válasza:

Milyen érdekes, annyian vagyunk ugyanígy, most, 2017-ben és 2009-ben. Azthiszem ez mindig így volt.

Én itt ülök a naplóm felett és látom, hogy az elmúlt években hányszor hittem hogy szerelmes vagyok. Hányszor öntötte el az agyam a rózsaszín köd, micsoda játék ez.

Tudom, hogy ez nem a legjobb mert könnyen megégeti magát az ember, de azthiszem tanulok.

Ha ezt fogod olvasni, akkor azt üzenem neked, hogy nyugodj meg, mindez normális, csak fejlesztened kell és jobban megismerni magad!

Ne aggódj, nem vagy egyedül, sosem voltál.

2020. nov. 17. 10:15
 14/14 anonim válasza:
22L 10:15 😊
2020. nov. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!