Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy könnyen szerelmes leszek? Más is van így?

Figyelt kérdés
mindig azt hiszem h ŐT szeretem a legjobban de mikor jön más akkor meg ŐT komolyan nem értem magam. de nem arról van szó h minden héten másba vagyok szerelmes (mert az sztem nem is igazi szerelem) mert ha beleszeretek egy srácba akkor hónapokig csak ŐT és senki mást nem szeretek. estem már pofára (elnézést) nem egyszer, nem kétszer.. és mikor újra szerelmes leszek a bnőim sóhajtva kérdezik : Már megint? de am örülnek ha én is örülök nem arról van szó csak mégis azért nah :D
2009. okt. 21. 18:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
kort is írjatok légyszí :) én 16/L
2009. okt. 21. 18:27
 2/14 anonim ***** válasza:
én is nagyon könnyen beleesek bárkibe tul könnyen a lényeg hogy ismerjem pl barát akkor ugy képes vagyok ilyen fellángolásokra de most is ugy beleszeretem egy lányba aki a barátom 16/f
2009. okt. 21. 18:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Én meg feltehetném ezt a kérdést: Miért leszek olyan nehezen szerelmes? f25

Fiatal vagy és ha ráadásul még ilyen szerelmes típus is... akkor baj van:)

2009. okt. 21. 18:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek fellángolások és nem az igazi szerelem, az később jöhet el, ha már érettebb leszel.
2009. okt. 21. 18:32
 5/14 anonim ***** válasza:
ugy értem h fellángolás hogy eddig észre se vettem .. aztán hirtelen valamiért beleszeretek és télleg szeretem
2009. okt. 21. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Énis így vagyok ezzel, és énis pofára szoktam esni!:D

Én viszont már elgondolkodtam azon, hogy ez nem is igazi szerelem, csak nagyon vonzódom egy sráchoz, vagy nagyon tetszik és túlságosan rá koncentrálok.

Most beütött a "baj", mert most érzem életemben először szerelmesnek magam, pedig csak 2 hónapja járok a sráccal, de tudom, hogy ez szerelem, mert ez minden eddigit felülmúl, és már 3 hónapja egyfolytában érzem. (a 2höz +1 az ismerkedés)És igen...sajnos néha fáj, mert megöl a féltékenység.

Érzeni fogod, amikor igazán szerelmes leszel, ezek nem azok, csak még nem tudsz különbséget tenni és így hívod, ha "itt lesz az igazi szerelem" érteni fogod, hogy miről beszélek!!! :)

2009. okt. 21. 18:35
 7/14 A kérdező kommentje:
de akkor hogyan tudom megkülönböztetni a fellángolásokat az igazi szerelemtől?
 8/14 anonim ***** válasza:
Jah 18:35-ös vagyok: 16/L :)
 9/14 anonim ***** válasza:
Erre csak akkor fogsz választ kapni, ha megtapasztalod a szerelmet, nyugi! Egyszerűen érezni fogod, ne görcsölj rá, ezt nem lehet megmagyarázni, meg fogod tudni különböztetni a 2-t hidd el!;)
2009. okt. 21. 18:36
 10/14 anonim ***** válasza:

16 évesen én is így voltam ezzel a dologgal... nyugi! Majd "kinövöd"!

Most 21 éves vagyok, és 3 éve most először szerelmes! :)

2009. okt. 21. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!