Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk-lányok! Ti mitől érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok! Ti mitől érzitek magatokat Nőnek/Férfinak a párotok mellett?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Hogy szeret,és meg dicsér.
2013. júl. 22. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én attól, ha felnéz rám a barátnőm, ha tisztel és becsületes velem. Nagyon fontosak persze a lángoló érzelmek is, de bizonyos idő után azok alábbhagynak. Na ilyenkor, ha átalakul szeretetté, és a legelején említett állapotokká, akkor megerősít abban, hogy nem csak addig van mellettem, amíg a rózsaszín köd van. Amúgy magamtól is férfinek érzem magam, ez csak ráadás igazából.
2013. júl. 22. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

én attól érzem férfinak magam, ha felnéz rám a barátnőm. ha büszke rám.

sajnos azonban ennek msotanába a fordítottja van.

nagyon szeretem tényleg, oda vagyok érte, de félek, hogy nemtud rám férfiként tekinteni. Szánalomból pedig nem akarom hogy velem legyen!

2013. júl. 22. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól érzem Nőnek magam mellette, ha udvarias velem, ha odafigyel rá, szem előtt tartja az igényeimet. A döntéseimben támogat, de elmondja a véleményét, még ha nem is egyezik az enyémmel. Tanácsot ad és mindig mellettem áll, jóban-rosszban. :)
2013. júl. 22. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!