Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen az a pasi aki mellett nőnek érzitek magatokat?
Öööö... én mindig nőnek érzem magam :)
Inkább azt írnám, milyen számomra az ideális férfi: először is nem számít, hogy magas-e, meg átlagon felüli-e a kinézete, annyi a lényeg, hogy ne legyen rossz ránézni, jószagú legyen, meg ápolt. Nagyon fontos, hogy legyen esze, lehessen vele értelmesen beszélni. És az is, hogy ne akarjon megnevelni, kijöjjön a családommal-barátaimmal, és én is az övéivel. Meg hogy legyen némi felelősségtudata.
elég jókat irtak már elötte. tényleg legyen férfias, tudja mikor kell beleszólni valamibe, és álljon ki értem.egy egészséges féltékenység is még belefér(de nem kell tulzásba menni, pl az sms, msn es beszéletések...csak rámtartoznak...) ha megölel, megcsokol érezzem biztonsában magam vele, tudjam hogy rá lehet számitani. hűséges, kedves, vicces pasi...
figyeljen az apró kis dolgaimra, amiket ugyan nem várok el, de néha megtehet. mint pl kávéthozni reggel, bár nem mondtam neki soha mégis mindig hoz:)
legyen igazi lovag... hónap/évfordulóra virág, ajtót nyit ienek. én ezeket nagyon szeretem, és a legtöbb pasi tudja is h ezzel be lehet "vágódni"... meg az apróságok, nem kell h kocsit vegyen, de az apróbb figyelmességek naon jók tudnak lenni. pl csoki, romantikus eggyütt fürdözés...:D
én ezeket szeretem:D remélem találsz közte jókat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!