Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm talált a telefonomb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm talált a telefonomba az exemről képeket, most nagyon mérges emiatt rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakitani akar velem.Azt hiszi azért vannak az exemről képek a telefonomba, mert még érzek iránta valamit..Pedig nagyon nem, csak elfelejtettem kitörölni pár képet.

2013. júl. 22. 11:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem lett volna szabad hagyni hogy a telefonodat piszkálja. Máskor erre figyelj oda.
2013. júl. 22. 11:08
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam így..

Legyen szerencséd hogy kitudd magyarázni,de ha nagyon paranoiás,úgysem fogja elhinni és addig fog piszkálni míg nem hagyod ott a pic.sába :(

2013. júl. 22. 11:10
 3/22 anonim ***** válasza:
68%

Akkor mond meg neki,ha ennyi miatt szakítani akarsz akkor szakíts!

1. pofátlanul kutatott.

2.semmi köze hozzá!

2013. júl. 22. 11:11
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Éretlen hisztis liba! És ezt nőként írom! Ha nincs bizalom, nem ér semmit az egész.
2013. júl. 22. 11:18
 5/22 ivilicious ***** válasza:
58%
hát,én is ebben a hlyzetben vagyok.már 1 éve. komolyan kiábrándultam belőle,napról napra egyre kevésbé szeretem.
2013. júl. 22. 11:20
 6/22 anonim ***** válasza:
47%
én azért nem akarnék szakítani, mert az exedről vannak képek (nekem is vannak, nem is akarom törölni, ugyan olyan emlék a múltból mint az összes többi) viszont ha azt mondanád, hogy semmi közöm hozzá,és ne kutakodjak akkor igen. Számomra alapvető, hogy a párom azt csinál a telefonomon, gépemen amit akar. Tudja az összes jelszavam, és viszont. Az életünk minden részletét megosztjuk egymással, nincsenek egymás előtt titkaink, a privát szféránk is "közös". Erről kellene szólnia egy kapcsolatnak, nem?
2013. júl. 22. 11:21
 7/22 anonim ***** válasza:
61%
6.Nem.Nem erről szól a kapcsolat.Úgy értem nem arról,hogy mindent tud rólad az ember.Kellenek titkok és magánszférák.
2013. júl. 22. 11:26
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha emiatt szakítani akar, akkor szakítson.

Ha neadjisten valahogy én is találnék képeket a barátom telefonjában az exéről... tudom, milyen a kapcsolatunk és hogy milyen volt az ő kapcsolatuk. Tudom, hogy engem szeret és nem őt, és tudom, hogy egyébként rettenetesen feledékeny. Ha a barátnőd egy ilyen félreértést nem tud tolerálni, mi lesz később?

2013. júl. 22. 11:30
 9/22 anonim ***** válasza:

ha turkál a telefonodban, az vagy azért van, mert kételkedik benned, vagy azért, mert tudja, hogy bíztok egymásban (ez elég ritka), de utóbbi esetben semmit sem kritizál, ami csak enyhén félreérthető. (nekem ilyen kapcsolatom volt, ezért nem is zavart, hogy turkál).

ha turkál és panaszkodik is, akkor hagyd a pics*ba, mert túl paranoiás. mond neki, hogy orvosra van szüksége, és az önbizalmi problémáit ne hárítsa át rád.

2013. júl. 22. 11:35
 10/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem babrálni gépet és mobilt!
2013. júl. 22. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!