Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm talált a telefonomba az exemről képeket, most nagyon mérges emiatt rám. Mit tegyek?
Én is jártam így..
Legyen szerencséd hogy kitudd magyarázni,de ha nagyon paranoiás,úgysem fogja elhinni és addig fog piszkálni míg nem hagyod ott a pic.sába :(
Akkor mond meg neki,ha ennyi miatt szakítani akarsz akkor szakíts!
1. pofátlanul kutatott.
2.semmi köze hozzá!
Ha emiatt szakítani akar, akkor szakítson.
Ha neadjisten valahogy én is találnék képeket a barátom telefonjában az exéről... tudom, milyen a kapcsolatunk és hogy milyen volt az ő kapcsolatuk. Tudom, hogy engem szeret és nem őt, és tudom, hogy egyébként rettenetesen feledékeny. Ha a barátnőd egy ilyen félreértést nem tud tolerálni, mi lesz később?
ha turkál a telefonodban, az vagy azért van, mert kételkedik benned, vagy azért, mert tudja, hogy bíztok egymásban (ez elég ritka), de utóbbi esetben semmit sem kritizál, ami csak enyhén félreérthető. (nekem ilyen kapcsolatom volt, ezért nem is zavart, hogy turkál).
ha turkál és panaszkodik is, akkor hagyd a pics*ba, mert túl paranoiás. mond neki, hogy orvosra van szüksége, és az önbizalmi problémáit ne hárítsa át rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!