Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, ha a barátom mérges rám? 18/L

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kb. egy hete feküdtünk le egymással, és nekem ő volt az első, ezt pedig tudta is. De viszont nem volt semmi vérzés, és nem is fájt annyira, szóval azt hiszi, hogy hazudtam neki, és most nagyon mérgés, egyébként másfél éve vagyunk együtt.
2013. ápr. 28. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Legyél te is mérges rá!
2013. ápr. 28. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
szia! hogyhogy nem hisz neked? tettél valamit, amivel ezt kiérdemelted? amennyiben nem, akkor nem neked kéne bocsánatért esedezni...
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha annyira IQ szegény hogy nem érti meg hogy nem az összes nő vérzik a szüzesség elvesztésénél inkább hagyjad
 4/8 anonim ***** válasza:
neked kéne mérgesnek lenned
2013. ápr. 28. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdezted meg tőle, hogy akkor mi volt a célja? Egy olyan szeretkezés, ami mind a kettőtöknek jó vagy egy véres horror forgatása?

Nem akarlak elkeseríteni, de lehetséges, hogy nem jól választottál pasit.

35F

2013. ápr. 28. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:

5-ös,inkább azzal a van a gond hogy a legtöbb "pasi" azt hiszi hogy mindenki vérzik amikor elveszítik,de sajnos még sok lány is ebben a tévhitben van

mondanám hogy üljenek be bioszórára,de sajnos még ott is csak azt hallanák hogy a nő vérzik amikor átszakad a szűzhártya,így nem sokat lehet várni tőlük

2013. ápr. 28. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
barátod egy hülye p*cs már bocs.
2013. ápr. 28. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem véreztem :) Egy idióta a barátod...
2013. ápr. 28. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!