Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon tudat alatt még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tudat alatt még mindig az exem szeretem?

Figyelt kérdés
Már majd 1 éve kidobott, a kapcsolatunk csak 5 hónapig tartott. Néha msn-en beszélgetünk, ill. telefonon. Ha felidéződik a múlt, még mindig elöntik a könnyek a szemem és elszorul a torkom. Majdnem fél éve van új kapcsolatom, de nincs meg bennem a lángolás, csak úgy elvagyunk.
2009. okt. 21. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én valamelyik nap az exemmel álmodtam...

Nem biztos hogy még mindig az exedet szereted... Lehet, hogy csak szerelmes szeretnél már lenni, és azért rá emlékszel mindig mert bele szerelmes voltál...Gondolkodj el mi hiányzik jobban, az exed vagy csak hogy szerelmes legyél.

A jelenlegi párkapcsolatodnak pedig így nincs túl sok értelme és jövője, de gondolom ezzel nem mondtam újat...

2009. okt. 21. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

sztem még szerelmes vagy az exbe. szurkolok, hogy az első válaszolónak legyen igaza. de ha így fáj, miért állsz szóba az exszel? végülis kidobott. nehéz felejteni, ha dumálsz vele.

a mostani kapcs.nak viszont tényleg nincs jövője

2009. okt. 21. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Emberileg elégedettebb vagyok a mostani párommal. A szex a régivel volt jobb. Belé valóban szerelmes voltam és az biztos, hogy hiányzik az a lángoló érzés a mostani kapcsolatomból. Viszont többször csalódtam és már félek szeretni, talán emiatt nem tudom érzelmileg elengedni magam.
2009. okt. 21. 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor ez lehet a baj: nem mersz beleszeretni igazán és a múltba menekülsz. próbáld meg elengedni magad, másképp sose lesz önfeledt kapcsolatod! próbáld kiépíteni a bizalmat magadban, és akkor elmúlik majd az ex iránti lángolás. és sztem szakítsd meg vele a kapcsolatot és koncentrálj a párodra, hiszen őt szereted!

szurkolok neked

2009. okt. 22. 08:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából nekem ő volt az 1. pasi az életemben. Minden vele történt meg először. Talán emiatt kötődöm hozzá. Fogalmam sincs, mikorra múlik el ez az érzés.
2009. okt. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!