Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi van, kívülálló szemmel nézve?
Figyelt kérdés
A párommal másfél évig voltunk együtt az elején nagyon szerettük egymást aztán egy párszor veszekedtünk az ő és az én hibámból is. Nemrég szakítottunk, de újból kibékültünk, én akkor nagyon nyomultam h béküljünk, tudtára adtam ez nekem mennyire szar, pedig ő akart egyedül lenni, aztán mivel azt mondta nem bírta volna nézni ha mással vagyok és még szeret, kibékültünk. Aztán most megint egy veszekedés miatt szakítás, azt mondta ha vele vagyok valamiért taszítom, ideges, de még szeret, nem tudja eldönteni mit akar konkrétan de úgy érzi jobb lenne neki egyedül. Én közöltem vele h nem fogom keresni, nem is kerestem békén hagytam, semmi jelét nem adom felé h nekem most rosszul esne z a dolog, kicsit haragszok is rá pedig még szeretem. Megtudta h voltam bulizni és ideges lett mert írt többször is, de békülésről nem volt szó, biztos vagyok benne h féltékeny, de én már nem próbálkozok nála, fölöslegesnek tartom, várok pár hetet és ha nem jelentkezik és tovább lép,én is tovább lépek de én biztos nem fogom keresni. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett a vége?
2013. júl. 21. 17:36
1/7 anonim válasza:
Én nem voltam ilyen helyzetben, de azt gondolom, hogy ezt a szakítás-békülés dolgot maximum egyszer szabad eljátszani egy kapcsolatban. Ha utána újra összevesztek és szakítotok, akkor persze ki lehet békülni, de újra együtt járni nem okos dolog.
2013. júl. 21. 17:44
2/7 anonim válasza:
En evekkel ezelott az exemmel ezt jatszottuk, 2ev alatt 10x szakitottunk, aztan rovidre fogtam, elegem lett ebbol, tul tettem magam rajta. Nincs ertelme, max szeret, de nem szerelmes, es hianyzol neki.
2013. júl. 21. 17:49
3/7 anonim válasza:
Szerintem ezt már nem érdemes erőltetni. Van, hogy egy kapcsolatot hagyni kell pihenni. Ha egyszer még úgy érzitek, hogy megpróbáljátok, akkor ne akadályozzon titeket semmi, de én a helyedben most biztos, hogy nem próbálnám meg vele újra.
2013. júl. 21. 17:55
4/7 anonim válasza:
Hát szerintem hanyagold. Semmi értelme ennek a "szakítunk-összejövünk-szakítunk-összejövünk" játéknak.
Túl kell lépni ezen és keresni valakit,aki megbecsül. :)
2013. júl. 21. 18:24
5/7 anonim válasza:
Felejtsd el örökre!!!!
Semmi értelme nem lenne folytatni.
2013. júl. 21. 18:35
6/7 anonim válasza:
Szerintem semmi ertelme ujrakezdeni!:(
Ha meg veszekedtek parszor az nem nagy ugy, mert olyan par nincs aki ne veszekedne parszor, de ha ez megy egyfolytaban, hat en beleunnek egy ido utan! Mondjuk 1-szer max 2-szer szakitotok es meg adtok magatoknak 1, 2 eselyt, de ez sem mehet a vegtelensegig! Egy kapcsolatot igy nem lehet fenttartani, mert egy ilyen feszult helyzetben elni, hat nem lenne tul konnyu!
Szerintem jobb lenne, ha hagynatok!:( Nem erdemes kinozni, ha egyszer valami nem megy! Mert igy nem mehet a vegtelensegig. Te sem meg o sem birna. Hidd el meg kapsz valakit akivel igazan fogjatok szeretni egymast!:) Csak nem szabad feladni!:)
Persze ez az en velemenyem. En legalabbis ezt tennem. De a dontes rajtad all!
Akarhogy is dontesz, kivanom, hogy donts okosan!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!