Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek az alábbi pasiról?
Figyelt kérdés
Sportol (ami jó), nem dohányzik (ami szintén jó), egészségesen eszik (nem eszik sütit, fagyit, csak csirkét meg rizst, és 3 óránként eszik, ez igazából mindegy), viszont nem iszik alkoholt, nem megy el bulizni, sörözni a haverjaival. Ez nekem furcsa, szerintem egy pasi igenis menjen el néha szórakozni, sörözni, vagy ilyesmi. Nektek mi a véleményetek egy ilyen pasiról?2013. júl. 20. 22:07
11/15 anonim válasza:
Ebből az jön le nekem, hogy nagyon figyel az egészségére, tesz érte, hogy jó kondiban legyen.
Az szerintem sem jó, ha valaki nem jár szórakozni, kikapcsolódni néhanapján. Hamar bele lehet őrülni, ha csak a munka/suli tölti ki az életét.
13/15 anonim válasza:
szerintem meg nincs ezzel semmi baj.. pont, hogy nem a társadalom szabályai alapján él, hanem ahogy jónak tartja
és? nem ez a lényeg, hanem, hogy megfelelő értékei legyenek, érzelmei és téged szeressen, ha arról van szó, ez nem elég? miért kell mindenkit osztályozni......
14/15 anonim válasza:
Nem ítélem meg mivel kell eltöltenie a napot, de bizony semennyire nem egészséges életet él. Legtöbb testépítő ugye csirkemell, túró, meg a protein. Mondjuk a vitaminok, ásványok nuku legtöbbnél. Nahát ez aztán vírit az egészségben. Felfúja magát, de egészség sehol.
15/15 anonim válasza:
Hol ítéltem el ? Kérte hogy válaszoljak én meg megmondtam véleményem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!