Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit csinálnátok az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! (elméleti kérdés)
Mit csinálnátok akkor, hogyha lenne egy jó csajotok, 1 éve együtt lennétek, és feltűnően sokat foglalkozik más pasikkal, többet mint veletek, nem is nagyon mutatja a jelét annak, hogy szeretne, és pont emiatt már ti sem szeretitek, vagy csak egy kicsit.
Alig találkoztok...
Maradnátok mellette a szex miatt?
2013. júl. 19. 10:07
1/8 anonim válasza:
Simán dugnám a hülye pic_sát. Amíg nem találok érettebb nőt.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából sejtettem, hogy valami ilyesmi válasz is fog jönni!
Pozitívan értékeltelek, mindenkit így fogok akinek a válasza hasznos!
2013. júl. 19. 10:14
3/8 anonim válasza:
Nézd ha nem vagytok szerelmesek de szexuális kapcsolat attól simán lehet amíg nem jön egy tartalmasabb kapcsolat. (szexuális életedben így lehet hogy nem laksz jól de nem is halsz éhen)
4/8 anonim válasza:
Én is dugnám amíg csak lehet...de közben ismerkednék más csajokkal, és ha lenne értelmes jelölt, akit megszerethetek, akkor kiadnám az útját...
5/8 anonim válasza:
csak a szex miatt nem maradnék, kidobnám... még most megnyerhetnéd a játszmát... az elég égés lesz, ha ő dob téged, mikor már te se vagy benne biztos, hogy akarod őt - az ágyon kívül bármire is... nekem fontosabb lenne, hogy én nyerjek ;) aztán keresnék másik csajt. ha csak a szex miatt maradsz vele, magadat nem tiszteled (ebben az esetben)...
6/8 A kérdező kommentje:
Nem értem miért számít győzelemnek az, hogyha te dobsz mást... ha téged dobnak akkor te tűnhetsz aranyosnak akit át b*sztak a lányok... :D
2013. júl. 19. 10:59
7/8 anonim válasza:
Ha ezt így elviseled akkor maradj, ha nem viseled akkor szakíts. Nem ismerünk téged, hogy mit bírsz és mit nem.
(lehet, hogy nem csak a te farkad jár benne, azt is vedd figyelembe, bár lehet erre jobban gerjedsz, mert kicsit tabu téma)
8/8 anonim válasza:
"ha téged dobnak akkor te tűnhetsz aranyosnak akit át b*sztak a lányok... :D" ... 15 éves korig biztos cuki vagy tőle, de majd megkérdezlek, mennyire érzed magad cukinak, ha tényleg dobott a csaj te meg pofára estél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!