Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok abban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok abban az esetben, ha az a személy, akit mindennél jobban szerettek, impotens lenne?

Figyelt kérdés

2013. jan. 13. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vennék neki egy doboz viagrát...
2013. jan. 13. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Erre pont annyi válasz létezik, ahány féle impotencia van.
2013. jan. 13. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
valószínüleg nem érdekelne, mivel pasi vagyok ezért csak "meddő" párom lehetne. És igazából ettől még nem döl össze a világ. Az árvaházak tele vannak a szüleitöl eltaszított gyerekkel akik egy új esélyre várnak.
2013. jan. 13. 17:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Prof, hallottál már Frigid nőről?

Na szóval nem csak meddő lehet... :)

2013. jan. 13. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

ma 17:30

Hallottam már olyanról volt is vele dolgom. Rá lehet venni őket is csak naaaaaaaagyon sok idő és türelem kell hozzájuk. :)

2013. jan. 13. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Prof, de a meddőség hogy jön ide?

Fogalomzavar.

2013. jan. 13. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:

ma 17:44

Ha egy pasi impotens az azt jelenti, hogy megvan neki is a vágya a szexre csak éppen nem tudja üzemi forka kapcsolni a szerszámot.

A meddöség ugyanez. A nő szeretne szexelni, csak éppen nem lehet gyereke.

2013. jan. 13. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:

prof - olyan is van aki betegség miatt fizikailag képtelen a szexre, pont mint az impotens. Mittomén, benőtt neki vagy valami (jó ez csak kitalált)

Egyébként attól függ mikor jön ez elő. Ha a kapcsolat elején akkor inkább hagyjuk abba. Ha meg 10-20 év után, akkor nem tudom...Nehéz ügy. De a szex az kell mindenkinek, valami köztes megoldást mindenféleképpen találni kell

2013. jan. 13. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 18:03

ebbe én sem tudok belekötni igazad van. :)

2013. jan. 13. 18:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Kb. mint a # 8-as.

Ha a kapcsolat elején derül ki, én bizony otthagynám.

Ha sok év után... akkor viszont függ a hozzáállásától! Ha hajlandó foglalkozni a problémával, és megoldást keresni (tehát orvoshoz menni, alternatív módszerekkel próbálkozni), akkor azért adnék esélyt. Ha viszont nem foglalkozna vele, az alapjaiban megrengetné a kapcsolatot, mert ez nagyon önző hozzáállás...

2013. jan. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!