Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek az alábbi pasiról?

Figyelt kérdés
Sportol (ami jó), nem dohányzik (ami szintén jó), egészségesen eszik (nem eszik sütit, fagyit, csak csirkét meg rizst, és 3 óránként eszik, ez igazából mindegy), viszont nem iszik alkoholt, nem megy el bulizni, sörözni a haverjaival. Ez nekem furcsa, szerintem egy pasi igenis menjen el néha szórakozni, sörözni, vagy ilyesmi. Nektek mi a véleményetek egy ilyen pasiról?
2013. júl. 20. 22:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Itt a tökéletes bizonyíték,hogy a nőknek SOHA,SEMMI SE MEGFELELŐ!
2013. júl. 20. 22:09
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Nem a te dolgod hogy mivel tölti a magán életét:D
2013. júl. 20. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
3 óránként?
2013. júl. 20. 22:10
 4/15 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján testépítő.

Ez természetes náluk hogy visszafogják magukat a jótól,de a haveros-sörözős dolgot nem értem..

Az én barátom fekvenyomó,és neki is ilyen szigorú napirendje van :)

5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg semmi gond azzal,ha nem megy bulizni. Ez még nem azt jelenti, hogy folyton otthon ül.
 6/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy úgy éli az életét ahogy mások megkövetelik tőle. Kizárt dolognak tartom, hogy önszántából így döntött.

Én úgy vagyok vele, hogy szarok mindenre. Bér nem dohányzom de, ha rá akarok gyújtani akkor megteszem, és be is rúgok, ha úgy akarom vagy megeszek 3 hamburgert 2 üveg sörrel, stb.

7/15 anonim ***** válasza:
Az hogy a fehérje az agyára fog menni. Ez is csirke meg rizs evő mint a többi eszetlen híg agyú testépítő. Szegény belehal egy fagyiba-.-"
2013. júl. 20. 22:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez túl rendezett élet, és unalmas. Sportol és egészségesen és jó de sosem bírtam az ilyen sportb*zi embereket. Egeszséges étel nem abból áll hogy nem eszik sütit meg fagyit ez szerintem már megint túlzás a részemről. A no buli sörözés meg egyszerűen borzasztó ... mint ha nem is élne ...
2013. júl. 20. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Az így jól hangzik, azzal sincs bajom, hogy nem sörözik a haverjaival, de általában olyan gond szokott itt lenni, hogy mivel neki nincs igénye a bulizásra, a barátnőjétől elvárja, hogy neki se legyen.
2013. júl. 20. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő,jó,hogy ti ítélitek meg,hogy mivel kell eltöltenie a napjàt egy szerintetek normális embernek..
2013. júl. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!