Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tud dönteni a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud dönteni a csaj?

Figyelt kérdés

Hétfőn megismertem egy csajt, és kíváncsi lennék rá, mit gondoltok pontokba szedem, így jobb lesz.

1. Feljött, hogy krízisbe van a párjával, ő most tőle 45 km-re lakik, nincs munkája neki sem, és a csávó azért nem költözik hozzá, mert miből? Bár van félretett lóvéja.

2. A csaj panaszkodott nekem a szexuális viszonyukra, hogy a lesz anyósa utálja őt, a barátjának is mindig az igaza az anyjánál van, nem áll ki mellette.

3. Két napot is beszélgettünk, levezettem neki, hogy mit várhat később olyantól aki az anyjának végül is ő a második férje, ő pedig az anyja pótlása lesz, ha tényleg ennyire az anyjához húzó.

4. Akkor mondta is, hogy pár napig nem jön le, mert sok volt neki ez a két nap, sok olyat mondtam neki, amiben jól látom a dolgokat.

5. Persze két nap múlva találkoztunk, de akkor már amikor feljött a palija, minden jó volt, már csak a jókat mondta.

6. ezt én mondtam neki tegnap, hogy ezt muszály elmondanom, hogy nem jó, ha először csak a rosszat mondja el, sajnáltatja magát, én vígasztaltam, most meg minden happy. Aztmondja, jobb lett volna inkább ha nem is mondott volna semmit, nem is érti egy ideggennek miért mondott el ennyi mindent. Mondtam neki, hogy én mondtam a 2. napon ha ténlyeg ilyen sok volt neki ez, nem haragszok ha nem beszélünk többet.

6. Kérdés az, hogy ennyire egy hideg zuhany tud úgy hatni a nőre, hogy mégiscsak jónak fogja látni a xar kapcsiját? Azt mondja, hogy "talán ha összeköltöznk majd, vagy gyerek lesz másabb lesz" meg " úgysem talál másikat, főleg ami neki kell."

Hozzáeszem mondtam neki, hogy tetszik, mondta, hogy látja, de neki barátja van..... Úgyhogy valszeg a beolvasásom miatt már nem akar találkozni majd. De ilyen nyomi módon ilyen sírj a vállamon, utána meg dicsekedj, hogy milyen jó mégis a kapcsolatod, nekem nem jó beosztás.

2013. júl. 20. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert nő.

Logika nulla, lelkiismeret pedig nincs.

2013. júl. 20. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
de mihez a lelkiismeret? ezt nem értem.
2013. júl. 20. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne légy lelki szemetes!
2013. júl. 20. 19:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezért is fájt mikor elkezdte csöpögtetni, hogy végül is most jól megvannak. Oszt négy nappal előtte mégnem voltak, és azóta nem is taliztak. Most akkor gondoltam magamban, hogy mi a fene van akkor? Így akar lekoptatni, hogy ne talizzunk vagy mi? Meg attól, hogy valaki elmondja az igazat külső szemmel, miért kéne pont attól távol maradni? Attól még a rossz a kapcsolatába nem lesz jobb....
2013. júl. 20. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!