Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » (meleg kérdés) Idén megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(meleg kérdés) Idén megyek középsuliba és nem tudom hogyan titkoljam el hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Kedves, aranyos srác vagyok. Nem öltözködök Páwásan, de azért van 1-2 furcsább ruhám. Boxer helyett bugyit hordok mivel kényelmesebbnek találom és borotválom is magam. Sztetek hogy oldjam meg? :(

2013. júl. 20. 12:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az ország nem az a hely ahol az ilyet gond nélkül fel lehet vállalni.

Pont ellenkezőleg ha szadizni alkarnak majd valakit tuti te leszel az és mindenki rád fog szállni. Ha csak nem akarsz minden nap szenvedi még oda jársz titkold el.

Ha csajokkal zaklatnak mond azt volt de most nincs és kész. Senkinek semmi köze a többihez.

2013. júl. 31. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!