Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(meleg kérdés) Idén megyek középsuliba és nem tudom hogyan titkoljam el hogy meleg vagyok?
Az a legundorítóbb mikor egy meleg buz.izik, meg hazudozik orrba-szájba. Ne tanácsoljatok már neki ilyet..
Legyél önmagad!
Kedves 12#
Gondolom rám céloztál. Mindezt azért írtam, mert általában hülyeségből szokás mondani, vagyis én arra használom speciál, nem komoly szóként használom.
Mellesleg ha úgy öltözik, amiből nyíltan látszik, de nem akarja, hgy tudják akkor vagy öltözködésen változtass, vagy azért legyél egy kicsit nyíltabb a lényok iránt is. (például megjegyzed barátodnak, hogy milyen csinos az a lány, meg huhh, de cuki. Gondolom férfiként neked is van ízlésed.) Remélem segítettem! :)
13-as!
Ha, a kérdező meleg, akkor miért foglalkozzon lányokkal? Miért tagadja le? Miért állítsa be magát másnak, mint ami? Miért kéne egy melegnek heterósan, konvencionálisan kinéznie, ha ő nem akar? Azért mert te vagy más nem merte felvállalni?!
Igen is legyen önmaga, persze nem kell páváskodni, de, ne tagadja meg magát.
Én meleg vagyok. Az a fajta, akin szerintem látszik, és egyáltalán nem érdekel ki mit szól hozzám. Szeretem, hogy hosszú a hajam, hogy vékony vagyok, hogy szedem a szőrt (nem mindenhonnan), szeretek ékszereket hordani, reszelni a körmöm (így nem lesz sorjás), órákat tudok a mosdóban eltölteni, magammal foglalkozva, és erre büszke vagyok. Sőt, amikor van párom, akkor még jobban kiteszek magamért, még bokaláncot is hordok, mert van mit "mutogatni". Régebben körmöm festettem, tetszik a cicafül, a kendők, szegecses öv, fülbevalót viselek mind a kettő fülemben, "együttlétekkor" még több mindent megteszek. Szeretek lányos lenni, pedig én inkább aktív vagyok, és jó ez így, a legközelebbi barátaimnak így jövök be, s magam adom. ^^
Üdv
F25 meleg
Hát, mr. 14# nem azért, hogy megbántsalak, de ez már több nekem a sokból :((
Szerintem egy középsuliba járó fiu, nem fog bokaláncot, nyakláncot, műkörmöt festeni, meg 1 óráig bennt dekkolni a budiban. Nem tudom, de ahogy leírtad, te rémes lehetsz, már ne haragúdj. Tele vagy fuxal, és szó szerint csajosan viselkedsz.
Azért gondolom a fiu valószínű ha nem akarja tudatni azért is van oda írva, hogy " NEM TUDOM HOGYAN TITKOLJAM EL" És szerinted majd akkor ő is ilyen legyen mint te, kedves 25 éves úr. Szerintem ha el akarja titkolni öltözz úgy, mint egy normális ember, gondolom nem lesz nehéz. Ha viszont fiut is szeretnél onnan vadászni, akkor aki szimpatikus neked, avvan NAGYON barátkozz össze, és hát, majd szépen lassan. De ez a te életed, neked kell tudnod.
Remélem valamennyit tudtam segíteni. És elnézést a 25éves úrtól, de nekem ez a véleményem, és ne sértődjön meg!
"Szerintem egy középsuliba járó fiu, nem fog bokaláncot, nyakláncot, műkörmöt festeni, meg 1 óráig bennt dekkolni a budiban. Nem tudom, de ahogy leírtad, te rémes lehetsz, már ne haragúdj. Tele vagy fuxal, és szó szerint csajosan viselkedsz. "
-Láttál te közelről budapesti középiskolást mostanság? Inkább úgy kérdezem, kerültél közel mostanában középiskolással? Én olyan helyen élek, ahol bőven van, és simán túl überelnek engem, ami a külsejüket illeti. És nem csak a középiskolások, hanem a 8-osok is. Van köztük olyan, aki festi a körmét, olyan feszülős nadrágot hord, ami alig van felhúzva, és teljesen kivan a hátsója, kilátszik az alsója is, piercinget, és egyéb ékszereket viselnek, sokkal extrémebbek, mint én, vagy akár én voltam tini koromban. Sőt, van, hogy láttam, hogy két fiú szájon puszilta egymást, miközben ott voltak az osztálytársai is, simogassák egymást, mondjuk ők 17-18 évesek voltak, és gimnazisták, de ez nem változtat a lényegen. Szóval ilyen is akad. Én csak azt mondtam, hogy, ha nem akar, akkor minek legyen megszokott, konvencionális, hétköznapi? Továbbra is fenntartom, hogy aki ez ellen van, azért van, mert ő anno nem merte vállalni magát, most meg már nem teheti. De, nekem édes mindegy ki mit csinál, tegye mindenki amit jónak gondol. Rémes pedig te lehetsz. Olyan rémes vagyok, hogy nekem már kilátásban van valaki, aki oda van értem. ^^
17esnek igaza van :P
Van csomó "divatmajom" srác, nem is melegek, de úgy öltöznek hogy megáll az ember esze :D Pl, festi a haját, stb. nem is kell felsorolni mert felsorolta az előttem szóló :D
Igen. Sajnos vannak ilyenek is, akik 100millió fuxot hordanak. GOndolom te nem nagyon láttál nőt közelebbről, vagy netán barátnő / baráti ismeretséged hiányos. Én számtalan nővel beszélgettem, és itt is lehet találni, olyat aki írja, hogy nem szereti az ilyen páwa, meg b*zin kinéző kis 8. / középiskolásokat. De hát, aki így akar kinézni, az tegye, maga döntése, de azért ha levesz minden fuxot, és úgy néz ki, "teljesen alapon", akkor azért ne csodálkozzon. Szerintem a mai nők a "régimódi" fiukat kedvelik, akiknek azért lehet felálló hajuk, meg egy jó karkötő, de nem ilyen HOMÁR kinézetű legyen már. Az, hogy te ismersz ilyn fiukat, hát egészségedre, élvezd ki, ha akarod, én ebből kimaradnék. Számomra a melegség inkább maradjon a négy fal között, addig nem is zavar. Elfogadom őket, de nem nyíltan az utcán kellene csókolózniuk, és "tengeni-lengeni" Igen, vannak ilyenek is, akik ezt csinállják. Tisztelet a normális, és érett melegeknek, akik nem a "szivárvány pride"-on vesznek részt, és ott csókolóznak, és kéjelegnek. nekem ez már taszító, és szerintem számtalan embertársam számára is. Elfogadunk titeket, melegeket (én pl. igen.) de mindennek van határa, úgy érzem. Visszatérve a kérdező ifjúra, aki NEM AKARJA TUDATNI MINDENKIVEl, hogy meleg, annak üzenném:
Hordj olyan ruhákat amit szeretsz!
Azért ne nyálasan beszélj, meg a fiukat nézd.(bár gondolom ezt nem teszed, nem tudom.)
Keress egy igazán jó barátot ott is, akivel beszélgethetsz, és ha úgy érzed kinyitod majd a szived felé, elmondod a titkodat.
Szerintem azért találtál már ki valamit csak-csak :)
Mást nagyon nem szerettem volna mondani.
Kösszi, hogy végigolvastad ezt a hosszú szöveget ;)
Mint a kedves 20-as válaszoló. Meg lehet ezt így is csinállni. Szerintem nagyon nem kell az iskolában felvállalni, mert akkor az egész iskola rád fog mutogatni, a tanárok is, másképp néznek rád.
Normálisan viselkedsz, beilleszkedsz, és kb sinen vagy.
A magánéleted MAX (de azt se muszály) a legjobb barátodnak elmondod, és "slussz-passz" :)
Remélem segített em /ünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!