Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(meleg kérdés) Idén megyek középsuliba és nem tudom hogyan titkoljam el hogy meleg vagyok?
Furcsább ruhákat ne vedd fel
Ha tesi órád van, akármilyen kényelmetlen is vegyél boxert, vagy csak a wc-ben öltözz át zárt ajtó mögött (bár valamit így is gyanítani fognak én az első megoldást javaslom inkább)
-Sok nem meleg srác is borotválja magát, attól függ hol szoktad. Ha a lábadon, akkor ne hordj rövidgatyát.
Ajánlom, hogy viselkedj férfiasan, néha, néha, szúrj be egy közhelyes dumát, hogy de jó nő, meg milyen jó segge van, de lehetőleg ne a legnagyobb bányarémeknél, azért szépérzéked biztos van.
Szerintem felesleges eltitkolni, de hirdetni sem kell, ha rákérdeznek, őszintén megmondod az igazat, és annyi. Aki pedig ezért kiközösít, kinevet téged, az az ő baja.
Most mondhatom, hogy ne barátkozz lányokkal, mert általában őket cikizik, hogy tuti melegek, de ha egyszerűen a lányok társaságában érzed jól magad... Csak magadnak ártanál, ha próbálnál olyan lenni, amilyen nem vagy.
Hát, figyelj!
Én 16 éves vagyok. Magamat biszexnek vallom. Elejinte senki nem arra gondol, hogy te meleg lehetsz, vagy ilyesmi. A fecskét tényleg le kell sajnos / nem sajnos cserélned. Sajnos manapság akin nem az van, azt cikizik valamiért... (én is szeretem a fecskét, de kidobtam az összeset, mert sajnos feleslegessé vált.) Barátkozz nyugodtan fiukkal, mert nem arra gondolnak, hogy nyomulni akarsz, vagy egyebek. Lehetsz közeli barátja, és ha esetleg már nagyon bízol benne, de TÉNYLEG NAGYON, akkor mond el neki, hogy te más nemhez (is) vonzódsz. Ha nagyon jó barát, segíteni fog neked esetleg, vagy ő is talán úgy érez. Nekem is van ilyen barátom. Én személy szerint az iskolában lehurrogom, (akit ismerek) hogy mekkora b*zi, meg az a csaj egy álom. Látszatot kell kellteni, különben sajnos szagot fognak a kis csalafinták *.* :)
Naggyából ha "el akarsz vegyülni", ilyennek kell lenni.
(de ne legyél rasszista TÚLSÁGOSAN!)
Ez az én véleményem. De ha gondolod, írj ;)
16/F
nem kell félni...
a suliban úgyis cikiznek mindenkit.. de én is el tudtam titkolni :D
sőt, a szüleimnek is csak most tavasszal mondtam el.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!