Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi idö járás, együttélés után kérte meg a
párja a a kezét?
Figyelt kérdés
Mi 2 és fél éve vagyunk együtt,abbol már másfél éve együtt lakunk.Úgyérzem eljutottunk arra a szintre hogy gyürüt kaphassak.nagyon boldoggá tenne.22 éves vagyok.sokat dolgozom és párom is hogy legyen pénz a továbbiakra a jövönkre!saját lakás stb...,de hónapok óta kocsikat néz mert venni szeretne egyet,holott van autonk ami teljesen megfelel az elvárásoknak.Vmelyik nap mondtam neki addig nem lesz uj autoja amig nem leszünk házasok,csak hirtelen felindulásbol mondtam.Ö erre azt felete majd lesz minden,de ö nem akar nagy esküvöt csak menjünk be egy templomba és kész. :( de nekem a mindent jelentené egy szép esküvö ami emlékezetes lenne.elevrné a megsporolt pénzünket egy autora,és megint éveket sporolhatnénk a pénzre hogy legyen pénz esküvöre?nem szeretném,de noszogatni meg mondani sem akarom neki,mert félek h megijesztem.minden rendben a kapcsolatunkban,nagyon szeret én is öt,csak félek hogy ö olyan h 10 év mulva vesz el és 15 év mulva lesz gyerekünk,nem azt irom nektek h most vegyen el.lehet 3-4 év mulva is.csak egy gürü hiányzik amire ha ránéznék még boldogabb lenne,és azért szeretnék 30 elött egy kisgyereket:) félek hogy sose jutunk el odáig!hosszu lesz odáig az út.
Köszönöm 8-as válaszoló:) persze nem mondtam neki csak belül vágyakozom a dologra és próbálom kivárni azt a szép napot egyszer:)
2013. júl. 20. 10:34
12/17 anonim válasza:
sporolt pénzét?az én pénzem,mert az ö fizujábol élünk és az enyémen van az összes sporolt pénz!
- Az közös pénz, ha az ő pénzét költitek el. Remélem megszabadul tőled az a szerencsétlen. :(
2013. júl. 20. 10:50
13/17 A kérdező kommentje:
ezt nem ugy irtam,csak felhuztatok,huha az a havi 50 euro,amit esetleg megeszek,az áramot lakást,netet stb-t ugyis fizetnie kéne nem igaz?igen a kettönk pénze,ezért nem szeretném ha olyanra költené ami fölösleges jelenleg!van egy jo autoja,fél éve vette.te is egy önzö vagy!!!kiváncsi vagyok rá ha a bnöd a kis sporolt pénzeteken uj ruhatárat akarna te mit szolnál hozzá??? ha neked komolyabb terveid lennének a jövöben?biztos azt mondanád jok a mostani ruháid,vannak jol állnak minek uj ruhatár?ha vmi fontosabbra mondjuk egy lakásra vagy másra is költhetnénk?hmmm!!!!inkább ne is irj ,én meg nem válaszolok!!!
2013. júl. 20. 10:56
14/17 A kérdező kommentje:
remélem te meg örök életedre egyedül maradsz!és ose tudod mik egy kapcsolat összetartó láncai!!
2013. júl. 20. 10:58
15/17 anonim válasza:
:D
A pénz? Nálad ezt látom.
2013. júl. 20. 11:06
16/17 A kérdező kommentje:
hülyékkel nem foglalkozom!!!ezt egy flrfi sose érti meg!neked is biztos a vadászat(nökre)meg az autok számitanak semmi más!!!
2013. júl. 20. 11:14
17/17 anonim válasza:
"Ez nem így van ahogy gondolod! ..."
De, úgy van! :-)
Ha kérdezel valamit és válaszra kijelented, hogy nem úgy van, akkor ne kérdezz! Semmi értelme. Te megerősítést vársz, semmi mást.
Az ismerősök tömik a fejedet... Az ilyen nő a legrosszabb. Este megbeszélünk valamit, aztán másnap mire haza jön, a szülők, kollégák befolyása miatt lehet kezdeni mindent elölről. Ketten vagytok egy kapcsolatban, a többieket zárd ki. Nem nekik házasodsz!
Azért mondtam, ami mondtam, mert tudom, hogy így nincs értelme házasodni.
Mellékesen: Mennyit kerestek külön-külön és milyen autótok van? Kié az autó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!